Moja kamarátka tam tento rok ide do druhého ročníka a veľmi sa jej tam páči- čo sa týka príjímačiek spomínala tuším, že tam bola aj nejaká fyzika ale vraj tie úlohy z nej boli omnoho ľahšie ako tie čo tam boli z biológie a chémie.
ja idem do prveho rocnika do BA na farmáciu,a popravde,tazsie-a o dosť-su prijimacky v Brne,ako v BA. V Brne robis prijimacky aj z fyziky,ale fakt sa to dá. Nerobil som v Brne prijimacky,ale co mam mnohých kamaratov,tak ich do Brna vzali,kdezto do BA len niektorych. A čo sa tyka kvality,tak v cesku su kvalitnejsie skoly,ale na tuto farmaciu to neplatí. Samotní bratislavský profesori zakladali brnenskú farmáciu. Ale kvalita by som povedal,že je skoro rovnaká. V BA sa musis naucit 3000 otazok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
myslim, ze studium v BA je tazsie a pristup ucitelov horsi. Brno ma taku skor rodinnu atmosferu.. takze, ak ta tu nic nedrzi, skus to Brno