Ak myslis jeden jazyk, napr anglictina alebo nemcina tak podla mna uz je to teraz tak na hrane ci sa to oplati a za 5 rokov ked budes mat skoncit ti jeden jazyk nejaky extra bonus neprinesie (jedine zeby to bola nejaka specializovaniejsia skola kde sa uci povedzme ekonomika v cudzom jazyku).
Oplati sa podla mna prekladatelstvo napr z anglictiny do nemciny, z aglictiny-spanielciny alebo anglictiny-japonciny.
Samozrejme podmienka je ze aspon jeden jazyk budes ovladat takmer dokonale uz pri nastupe.
@kajs Nebaví ťa to? A neovládaš dobre aj angličtinu? POznám ľudí, ktorí keď boli na škole zameranej napr. na francuzsky jazyk vedeli dokonale aj anglicky... A vieš čo sa dneska zíde? Učiteľky cudzích jazykov. Či už aj tá francúzština - prekladateľstvo.. Alebo ísť do zahraničia na školu?
@elinkaa chcela by som učiť anglinu a dejepis, lebo anglina ma strašne baví sa ju učím asi od štyroch rokov ale proste vyzerá to tak, že by sa mi lepšie oplatilo s Franinou, tak neviem ešte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
(pretože ak sa nejdeš učiť nejaký exotickejší jazyk, nerátaj s tým, že sa v ňom na škole zdokonalíš
Oplati sa podla mna prekladatelstvo napr z anglictiny do nemciny, z aglictiny-spanielciny alebo anglictiny-japonciny.
Samozrejme podmienka je ze aspon jeden jazyk budes ovladat takmer dokonale uz pri nastupe.
Neviem kde som to čítala, ale za pár rokov bude potrebná španielčina a francúzština.
A ak ťa to baví, určite sa to dá zvládnuť.
..
Neboj sa. Ešte budeš nad tým veľa premýšľať a určite sa dobre rozhodneš. Veľa šťastia.