Takže ahojte neviem zapáčil sa mi jeden chalan s ktorým si veľmi dobre rozumiem. Je z dediny , ktorá sídli neďaleko od nášho mesta. Je tu jeden problém je starší o 4 roky. Tento rok bude maturovať. Chcem sa opýtať či to má nejakú perspektívu...
ja mám 17 on 21...má to perspektívu? bože ľudia, akoby na veku záležalo...-.-" keď tam nie je rozdiel 10+, tak je to úplne v pohode ( potom sa už treba zamyslieť...
prečo by to nemalo mať budúcnosť? Čo je na tom, že je starší a ide maturovať? Ak sa ľúbite, tak nevidím dôvod na tom, že by to nemalo fungovať. Jedine len, že by si ho neľúbila. Potom do takého vzťahu ani len nemusíš ísť...
nejde o vek,ale o to ako si rozumiete, ja som bola v 17 tich s týpkom o 6 rokov starším a nevadili nám dáke roky (i keď rodičia neboli nadšení, keď som v noci utekala za neznámym,kt. poznali len z rozprávania a vďaka motorke),a olalá posralo sa to úplne inde.. takže ak len vek pokladáš za problém
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
keby má tak o tom vieš a nemusíš sa pýtať khokhotiny! čau!
high five!
no ja neviem, ved ty by si mala vediet nakolko si vyspela a nakolko je on a ci ta berie/neberie ako dieta
no základný milník perspektivity vo vzťahu nie je vekový rozdiel.. ale pokial sa sama bojíš že v tom problem bude, tak asi v tom problem je