Spojazdnil som Router, ide mi net na normálnom PC cez sieťový kábel....ale keď sa chcem pripojiť na NB alebo mobil tak to chce heslo(heslo ktoré sme dostali ale nefunguje) neviem v čom je problém vie niekto poradiť?
A pre ostatnych nezabezpecenych: budte radi ze ma nemate v susedstve Vsade kadial chodim a najdem nezabezpecenu siet, pripojim sa, pozriem adresu DHCPcka, natukam jeho adresu, zadam heslo (vacsinou prazdne, admin, administrator, passwd, pass, password), zmenim DHCP na STATIC-MAC FILTER, povolim len svoju, wifi zaheslujem WPA2PSK, zmenim prihlasovacie udaje na router a cakam pokial nenastane zmena.
@kosmiklove : resetne, znova nenastavi, pridem zas, pomenim a SSID nastavim na "SSID"+"_zahesluj_si_to_konecne"; (necham to tak ako som to napisal, nech je vidno, ze mi drbe z javy uz )
prihlás sa na 192.168.1.1 (kukni do manulau tam mas IP) daj
meno: user
heslo: user
zvyčajne to tak býva ale v návode mas napisane... potom chod do menu->WLAN ... tam daj: Zapnúť bezdrátovú sieť a nastav si tam potom meno siete, heslo (odporúčam šifrovanie WPA) potom ulož a vlož cd (dodané k routru) a nainštaluj podla postupu a ked budes instalovat bude to pitat SSID a heslo... tak SSID a heslo kukni do faktury... tam by si mal mat... napr.. anonym@dslbasic abo take cosi a heslo tam budes mat vygenerovane..
Okej už to mám.... @filopete97 CD k tomu nebolo... @chef návod k tomu podla toho som to nastavil a podla toho mi len počítač išiel pomocou kábla a nie wifina do ostatného...ale už som to vyriešil...Ď všetkým
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
urcite mas k nemu aj navod, tak si ho precitaj Urcite v tom navode bude, ako sa nastavuje heslo na wifi Tak si k tomu sadni a citaj.
meno: user
heslo: user
zvyčajne to tak býva ale v návode mas napisane... potom chod do menu->WLAN ... tam daj: Zapnúť bezdrátovú sieť a nastav si tam potom meno siete, heslo (odporúčam šifrovanie WPA) potom ulož a vlož cd (dodané k routru) a nainštaluj podla postupu a ked budes instalovat bude to pitat SSID a heslo... tak SSID a heslo kukni do faktury... tam by si mal mat... napr.. anonym@dslbasic abo take cosi a heslo tam budes mat vygenerovane..