Nie nemá. Ani na tú strednú nemá zmysel chodiť, lebo po nej ideš na výšku a po výške aj tak pracovať a potom do dôchodku a počas dôchodku aj tak zomrieš, takže nie, nemá to význam.
Proste to je taká otázka ako poď ma z boku, prečo by to nemalo mať význam? Kedy inokedy ak nie na strednej si môže človek užiť tie polotrápne tínedžerske vzťahy?
Nie,ja som nezažila žiadne polotrápne tínedžerské vzťahy a neľutujem to.Niet čo.Vzťah na strednej je o ničom.Takisto ako na vysokej.Tiež nemá zmysel.Ani po výške nemá.Sám vesmír nemá zmysel,tak aký asi význam by mohli mať vzťahy?
podľa mňa má, veď prečo nie? každým vzťahom, aj keď je to len "kvázi vzťah" človeka niečo naučí. A duplom to platí, keď spolu vydržia veľkú časť strednej spolu.
Príde mi trochu také neľudské mať niekoho rád, ale nezačať sa ani poriadne stretávať, lebo však načo, keby sme sa stretli o päť rokov neskôr, tak hej, ale takto smola.... (plus prečo by to malo automaticky nevyjsť?)
Čoby zakomplexovaný,depresívny jedinec utápajúci sa 3 roky na gyme v agónii kvôli dievčine z ktorej sa stala pokrytecká mrcha a pobehlica hovorím v mojom prípade jasné NIE.Ale všebecne áno.
@lelia Ako pre koho. Mozno, aby Ti mal kto davat pocit, ze nie si uplne zbytocna a ludia Ta potrebuju. A take tie ostatne dristy podporujuce ludsku jesitnost .
@leila Preco by si mala umierat sialenstvom? Tak OK, to bol pokus o take honosnejsie, duchovno-dusevne hladisko. Na druhej strane pootm proti ludom hraju pudy. A tym uz nepovies, ze "ich nepotrebujes", ked to na Teba raz pride .
jasne ze to ma vyznam, no nikto by nemal pocitat s tym ze to bude naveky omg ved tam ide o to skusanie ludi, aby sme do buducna uz vedeli co neni dobre a co ma sancu atd....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Taka el druhá možnosť
NIe
Proste to je taká otázka ako poď ma z boku, prečo by to nemalo mať význam? Kedy inokedy ak nie na strednej si môže človek užiť tie polotrápne tínedžerske vzťahy?
---
@juwa
To hovoríš preto,lebo si nikdy žiadny poriadny vzťah nemala.