nemyslím tým že sú v jednej krajine..napríklad že jeden je z Blavy a druhý z Košíc...myslím tím napríklad ako ja som zo Slovenska a on je z Talianska....ako dlho to podľa vás vydrží????
Talian? .. Určite ti bude až do budúceho leta písať že na inú celý čas ani nepomyslel a že celý čas čaká len na teba ...
...nechcem ťa sklamať ale ako mi raz povedal Stefano, ktorého som spoznala v Rimini " Dievčatá sú veľmi naivné. Mám priateľky po celej európe a všetky si myslia že sú moje jediné"....
záleží od ľudí. moja priateľka chodí s Francúzom takmer dva roky, na diaľku to ťahali rok, videli sa raz za pár mesiacov na jeden týždeň. teraz bývajú spolu na SVK a spoločne cestujú po svete.
mne to pripadá také nereálne ....z Talianska ? veď to je už aká diaľka ....myslíš si že ťa nepodvedie ? ved koľko je v taliansku iných žien ´´na dosah ruky´´ ....to by musel mať fakt pevnú vôľu, čo ja nemôžem posúdiť , a záleží to aj aké plány máš ty do budúcnosti, či by si bola ochotná takto premárniť svoj život, ale nikto nemôže s istotou povedať ako to všetko dopadne ......
poznam chalan, ktory je z BA a ma frajerku z Kosic. kazde dva tyzdne za nou jazdil do Kosic. Takto to tahali dva roky a teraz spolu ziju v BA. Vsetko sa da, len zalezi od partnerov.
nie Slovensko nestačilo....sú tu skoro samí kkti...
taliani sú lepší.....
ale ja chalana v Taliansku nemám..teda mala som...keď som tam bola...potom som prišla na Slovensko a je pasé...to je jedno...
ja som len chcela vedieť kto tu napíše nečo normálne a kto bude zasa trepať somariny...ako že mi slováci nestačia a podobne...
a myslím že ak by som aj s ním bola tak ja sa vraciam do Talianska cez leto...takže by sme spolu už potom boli....
a ešte na záver....
áno taliani sú kkti...a brutálni kurevníci...podjebú ťa na každom rohu...a to ani nemusíte byť od seba 1000km...jemu stačí aj 100m....sú to slizkí parchanti....a netreba im veriť...
tak takto ... letna laska pozname... ja som to tahala s jednym cechom cca 5 mesiacov... ako lubili sme sa a furt som sa trapila on napriklad neverny byt nedokazal to viem al pre man to proste bolo o nocom zit v celibate.... velmi zalezi od dvoch ludi a ak sa naozaj ludbia a prejde dost cas utak podstupia skusku ohnom a potom uz nech konaju ...nech sa k sebe nastahuju alebo co... ale tim co to vyjde je naozaj len mizive percento
ak je to láska tak by ti ani nenapadlo pochybovat ci to ma zmysel..ked najdes lásku tak ti je vsetko take jasne, ako ked ti slnko svieti tak silno do oci ze ta az bolia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
...nechcem ťa sklamať ale ako mi raz povedal Stefano, ktorého som spoznala v Rimini " Dievčatá sú veľmi naivné. Mám priateľky po celej európe a všetky si myslia že sú moje jediné"....
Radiophonic to vie.
nie Slovensko nestačilo....sú tu skoro samí kkti...
taliani sú lepší.....
ale ja chalana v Taliansku nemám..teda mala som...keď som tam bola...potom som prišla na Slovensko a je pasé...to je jedno...
ja som len chcela vedieť kto tu napíše nečo normálne a kto bude zasa trepať somariny...ako že mi slováci nestačia a podobne...
a myslím že ak by som aj s ním bola tak ja sa vraciam do Talianska cez leto...takže by sme spolu už potom boli....
a ešte na záver....
áno taliani sú kkti...a brutálni kurevníci...podjebú ťa na každom rohu...a to ani nemusíte byť od seba 1000km...jemu stačí aj 100m....sú to slizkí parchanti....a netreba im veriť...