veľa ľudí si ani neuvedomuje že nejaký zmysel života má,lebo to majú pod nosom ale si to neuvedomujú...to zistia až keď to stratia...všade sa dá nájsť zmysel života len sa treba poobzerať
ma,vsetko ma svoj zmysel. A ak mas pocit,ze tvoj nema,tak si daj 2 facky a uvedom sa! prestan mysliet na blbosti a pozri nato s druhej,tej lepsej stranky.
@24 to prvé jednoznačne! dnes som sa nažral jak kráľ a ešte si dám toasty, potom olivy len tak alebo so syrom.. a tak okolo polnoci si dám ešte niečo sladké.. asi koláč s kakaom.. life's good!
Ano,kazdy zivot ma zmysel.Kazdy z nas,ktori sme tu mame nejake poslanie a musime ho splnit.Zivot je boj,a ten boj sa nevzdava.Aj ked obcas byva konfrontacia s nasimi problemami velmi bolestiva...
život je dar... Je to to najkrajšie, čo máme a zároveň je našou povinnosťou odovzdávať ho ďalej. Život je obrovská energia, ktorá sa dá využiť na miliardy krásnych vecí. Má zmysel, a to ten najväčší, aký môže mať..
no nana nie vzdy je zivot dar niekedy skor nieco ako trest , ale zivot urcite ma zmysel len ho kazdy musi najst lebo zit bez neho je dost tazke to viem z vlastne skusenosti
To je individuálne. Človek, ktorý je šťastný a má prečo žiť, tak jeho život zmysel má, ale pre človeka, ktorý šťastný nieje, tak ten svoj zmysel stratil. A ak by som bral existenciu ľudstva a ľudí ako takú, tak tá je samoúčelná. Zmysel nemá, aj keď si to ľudia snažia nahovoriť.
Nema zmysel, ma zmysel..... Predstav si tu hru - The Sims. Sme presne to iste, len este v lepsej grafike... A niekto je nad nami a hra sa s nasimi osudmi. Aj teraz sa bavi, nad akymi neskutocnymi filozofiami tak tazko premyslame a zvacsa bez vysledne... A nie, ze my si myslime, ze sme naj naj a vsetko dokazeme.. to je moja téza.
@Natalie666 - život či ma zmysel? ach jo no ma ale aj nie pre tych čo sa vzdavaju bez boja .... pre tych zmysel uletel boh vie kam ani netuzia ho najst ale ty co za seba bojuju co ho chcu najst ... ty objavuju nepoznane a najme samych seba a zmysel tak postupom casu najdu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a zase každý človek má iný zmysel života...u mňa sú to napríklad priatelia bez nich by som neviem kde bola...niekde v zadku určite...
ale tak zase v priebehu života sa zmysel života mení...
Cirkev si podmanuje mysle, mami peniaze, zastrasuje ludi recami o padlych anjeloch.
Satan v skutocnosti nemusel nikdy existovat, cirkev potrebovala strasiaka, protiklad dobra.
A zo Satanovej biblie som sa dozvedel strasne vela mudrych veci.
dar od Boha
verte tomu alebo nie
ale raz tomu uveríte
Nema zmysel, ma zmysel..... Predstav si tu hru - The Sims. Sme presne to iste, len este v lepsej grafike... A niekto je nad nami a hra sa s nasimi osudmi. Aj teraz sa bavi, nad akymi neskutocnymi filozofiami tak tazko premyslame a zvacsa bez vysledne... A nie, ze my si myslime, ze sme naj naj a vsetko dokazeme.. to je moja téza.
len jedna vec...myslíš žeby si tu bola keby ťa rodičia nechceli?
už len v tejto maličkosti nachádzaš jeden zmysel života..a to...že musíš žiť preto aby si zbytočne nepremrhala to čo ti rodičia dali...a to je život