Má zmysel chodiť do Bojnickej Zoo v tomto ročnom období?
V skratke, v blízkej budúcnosti pôjdeme s priateľkou okolo a tak sme rozmýšľali že sa zastavíme v tejto zoo. Ale potom či to vôbec má zmysel takto cez zimu, alebo radšej využiť ten čas návštevou zámku. Oplatí sa tá zoo aj teraz ?
urcite sa oplati. ja som bol vo velkej zime v Bratislavskej a bolo to riadne dobre - akoze nie vdaka zime, ale napriek zime
videli sme malinke gibončiatko strasne mile, krmenie tigrov, hárajúcu sa vlcicu a iné zaujimave veci. Ja by som siel.
Hej, práve si hovorím že Bojnická ZOO je síce najstaršia na Slovensku, ale už dlho to nie je, čo bývalo... ale na druhej strane, zveľaďovať sa snažia... a to mesto sa oplatí vidieť v každom období.
Okrem tej ohyzdnosti nad Bojnicami je to krásne mesto, oplatí sa vidieť v každom ročnom období, aj ZOO je v zime pekná i keď tam človek toho vidí menej, keď som tam bol naposledy v zime, dosť pavilónov bolo pre verejnosť zatvorených ale aj tak to malo svoje čaro...
Z vlastnej skúsenosti viem, že zoo sa v tomto ročnom období neoplatí vôbec. Zvieratká sa, pochopiteľne, schovávajú, keď je ešte takto chladno...dajte len zámok, zrkadlové bludisko (ak ešte funguje ), výhľadňu (ktorá je ale príšerne predražená...), prechádzku v kúpeľoch a zoo si nechajte najskôr na máj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
videli sme malinke gibončiatko strasne mile, krmenie tigrov, hárajúcu sa vlcicu a iné zaujimave veci. Ja by som siel.