Viem , že mi nepomozete... ale mozno sa potrebujem len vyrozpravat a aby ma niekto vypocul. Cele dni nic nerobim vo svojom volnom case len pratam. Ale cim viac pratam, ty je vacsi bordel. Nikto mi s tym nepomaha, matka je priserna, ak jej vyhodim na oci z
Neboj sa.Ak sa ti zdá,že si na všetko sama,tak to nie je len tvoj prípad...Ja som najmladší zo 4 bratov,takže myslíš,že ma niekto počúva? Nemám šancu...
chudáčik .. aj ja si tak niekedy pripadám .. prestaň pratať ,užívaj si život a kašli na nich .. uprac tak maximálne svoju izbu prípadne svoje veci .. ostatné nechaj tak .. ved oni na to prídu,že bez upratovania to nejde
ja to maam uuuplne tak isto az na to ze nemam brata ale sestru a uz som si aj troska zvykla len obcas dostanem depky... co ti poradim zasmej sa nad tym alebo ja neviem ak sa potrebujes vyrozpravat kludne mi napis TS
no..je to rodina,,ale ked je to tak ako pišeš..ser na všetko..fakt si poprac maximalne svoju izbu..a chod vonku uživaj si životbav sa s kamaratmi (ale zasa nehovorim aby sa z teba stal nejaky vandal abo čo proste..máš 17..ži tak aby si mohla s radosťou spomínať na svoju mladosť...nehcceš ju predsa prežiť tak ako prežiješ ešte celý svoj život ako "mama"..vtedy sa naupraceš dosť si myslím.. taže ..moj nazor..držim prsty..
fúúha no zaujmavy pripad...najdi si neaku aktivitu napr pc hry, chodievaj viac vonku alebo ja neviem take enco len neprac lebo to potom z toho asi zblbneš ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ked sa budu topit v srackach, sleduj co budu robit