Má vôbec zmysel sa sťažovať? A je to vôbec možné? Má s tým niekto skúsenosti? Alebo podobný problém? Ide o to že ma už fakt serie vodič ranného autobusu. Cestujem tým autobusom 35 minút, a ten človek vôbec nekúri! Tak isto to bolo aj celú minulú zimu. V a
vždy sa má zmysel sťažovať a ešte keď to je tak, ako hovoríš... druhá vec je už ale to, či sa tou sťažnosťou niečo vyrieši a s tým by som si nebol až tak istý...
na SAD sa isto má zmysel sťažovať, keď sa nakopia sťažnosti (keď jazdíš každý deň tak píš vždy) a šoférovi sa pokúsia dohovoriť, ak nie siahnu na plat a keď to nepomôže tak ho vyhodia
35 minút Minulú zimu keď som chodieval každý týždeň do školy (cesta trvá 2 a pol hodiny) tak vždy v pondelok chodieval taký autobusár, že v tých mínusových teplotách nekúril (prípadne to zapol ale kým sa autobus vyhrial tak už som aj vystupoval) a všetci čo sme ním išli sme mali na sebe celú cestu zimné bundy .
A či má zmysel sa sťažovať? Za pokus asi nič nedáš, ja som to prečkal a vynadával sa ako chorá vrana a dúfam, že keď začne prituhovať tak na tohto autobusára nenarazím, najdrahšia SADka Slovenska a najbiednejšie autobusy...
najviac sa mi lubi ze ludia pridu do vykureneho vlaku (18-20 stupnov ak zle kuri), tak ludia sa stazuju ze je v nom zima.. a ked pridu do autobusu, mrzne v nom, tak ludia su vysmiaty a na nic sa nestazuju..
šofer autobusu je šéfom svojho autobusu, sťažovať sa možeš ale ak ti povie nie možeš sa len pohoršovať ... žial ... ešte to možeš isť riešiť vyššie k jeho nadriadeným ale to pochybujem že by sa ti chcelo
@melancholik sofer autobusu ma rovnako bezprostredne nadriadeneho ako kazdy z nas.. staci jedna staznost, napriklad v pisomnej forme a autobusar si neprdne no to moj nazor ale tak dalo by to vela casu a namahy sa dopracovat k tej staznosti, co by som radsej tu zimu pretrpel
Niekedy vodic za to nemoze, ked dostane voz s nefunkcnym kurenim. Dopravcovia setria na vsetkom moznom. A vozy sa davaju do slusneho stavu len pred STK.
skús sa ho najprv tak milšie spýtať či by to nebolo možné? keď ti odpovie tiež normálne, milo...nejako tak že tu nieje kúrenie alebo sa to neoplatí tak sa nato vyser...nejak to pretrp veď nie si z vody že zamrzneš ale ak by začal byť hnusný tak buď aj ty a vyhŕkni naňho že máš právo cestovať v normálnom autobusy a nie v chladničke skús to takto najskôr
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ser na to, nikomu to nevadí...
A či má zmysel sa sťažovať? Za pokus asi nič nedáš, ja som to prečkal a vynadával sa ako chorá vrana a dúfam, že keď začne prituhovať tak na tohto autobusára nenarazím, najdrahšia SADka Slovenska a najbiednejšie autobusy...