Caute co by ste si radsej vybrali Mac. » store.apple.com/us/buy-mac/imac...
Alebo poskladany pc s roznych komponentov ? ja uz svoj nazor aj svoje vybrane mam len ma zaujima vas nazor
@OnlYOriGiNaL ja by som jednoznacne jablko, pretoze kto nema jablko nieje in a nemoze sa pochvalit, aj ked mu bude na rit a ani neviuzije jeho moznosti sa cudujem ze este jablko niekto kupi, idu do sraciek a nebit americkej podpory uz by ich samsung zasliapol, kedze hlavnu diviziu maju v mobiloch.
@onlyoriginal ono to nieje len o znacke na grafiku su dobry a aj na zvuk maju dobre softy a paradne to slape, no ale to je skor pre ludi ktory sa budu tym zivit, ich pocitace niesu nejak extra nadupane hracske za tie ceny, vsak ale amerika je amerika , za 900 eur poskladas to co by ich 2000 preskocilo vykonom dvakrat a parametrami,ako pri vsetkom co ma jablko raz mi jeden co iphone tvrdil ze ma nadherny obraz a lesi nez samsung som skoro umrel kedze obrazovky im vyrabal samsung ale to je vsade pri znackach, kupis si asus book za 600 eur mas tam asus dosku kedze oni su vyrobcovia zakladnych, kupis hp a mas tam dosku asus ale je to hp cize si priplatis atd atd, pamatam ked samsung vyrabal pre dell obrazovky. no jablko by som uz z principu nechcel, radsej podporim billa, vsak nik ti nekaze aby si si nezohnal mac system.
Ja mam sam doma masinku za 1200 euro takze nad Macom ani nerozmyslam ale islo mi iba o vase nazory lebo tiez nemam rad mac tak som chcel vediet kolko ludi drzi somnou
tento clanok ked som cital volakedy tak som sa riadne pobavil ze aky je ich soft podareny a preto ze su dokonali a bezkonkurencny chcu prejst na android » www.zive.sk/clanok/94230/ap...
@77hanes77 ja som nechcel nikoho vysmievat len som sa o volaco viac chcel dozvediet od uzivatelov Macu . A chcel som vediet kto ma aky nazor neslo o ziadnu provokaciu
To nie je len o znacke ale o dokonalom prepojeni hardwaru a softwaru. Mam poskladany PC, ktory je papierovo niekolkonasobne vykonnejsi (drtim na nom BF4 ked mam cas), no samo o sebe je ten pocitac zasekany jak prasa aj ked na nom okrem hier a browsovania absolutne nic nerobim. Na macu sice nemam vela hier (vacsinou len tie, ktore su na steame pre win aj mac), ale inak slape ako hodinky, je to rychle, responzivne a na baterke to vydrzi hodiny. Navyse osx mozem uspavat aj mesiac v kuse, win uspim 2-3x a uz ho musim restartovat, lebo po prebudeni absolutne nezvlada pracu s pamatou. A takto by som mohol pokracovat do rana. Ked sa chcem hrat, som na PC, ked chcem robit vsetko ostatne vratane prace, som na macu, inak by som velmi rychlo zosediviel.
@tommyhot ja som si moj skladal sam pred 3 mesiacmi stal zhruba 1200 ale som nadmieru spokojny aj ked by som si mac kupil ale vyhodit zan tolko :- to neviem
@onlyoriginal Môžeš, pokiaľ máš v skrini miesto a máš voľný SATA porty ....
SSD disky sú oproti klasickým magnetickým diskom mnohonásobne rýchlejšie ...
Stačí ti 80-120 GB SSD, naň si nainštaluj najmä OS a programy, ktoré často využívaš .. A budeš len očami gúľať, keď sa ti budú spúšťať za pár jednotiek sekúnd
kup si načo to potrebuješ ty...ja mám iMac a viem že iný nechcem troška si musím zvyknut nato menu,za 14sec mam zapnuty cely OS. neviem to windovs strašne pri ukladaní vecí to rozhádže,a po roku treba reinstalovat system tuto si to automaticky robí,pre neho najlepsie..neviem za týc pár dni som si to velmi oblubil,pravda je že nemám to na hry...ale ta grafika čo tu je patrí medzi high.neviem nemrzne to nič...ale ked chceš počitač na hry...tak to si poskladaj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Buď chceš Mac s Mac OS X
alebo normálny PC s Windowsom/Linuxom
sú to 2 rozdielne platformy ...
Kolko tokov ma uz tvoj poskladany a kolko si zan dal ?
SSD disky sú oproti klasickým magnetickým diskom mnohonásobne rýchlejšie ...
Stačí ti 80-120 GB SSD, naň si nainštaluj najmä OS a programy, ktoré často využívaš .. A budeš len očami gúľať, keď sa ti budú spúšťať za pár jednotiek sekúnd
@onlyoriginal tak to zalezi od toho co chces na nom robit. Ja sa az tak casto nehravam, takze aj ked mam PC, az tak velmi ho nepotrebujem.
mac mi pride dobre zladeny, ale na moj vkus predrazeny