Uz som napisal. Googli. Vsetko sa dozvies. Ist to moze, ale nemusi. Poznam ludi, ktory si ho rozbehali a skusali ho.
Ale ako pisali vyssie, MAC OS je specialne upraveny OS pre specialne poskladane kusy HW. Preto idu svizne a paradne. A preto su aj take drahe /ale to je najma tou znackou ala adidas/puma atd../
@schizofrenik ak si Mac OS kúpiš tak to legálne je.... niekde som na nete čítal že je jeden model notebooku od Lenova myslím kde ten Mac OS ide v pohode len nejde BT...
nedá sa náhodou rozbehať mac os cez virtualbox ? rozmýšľam že aj ja by som to vyskúšal
jo a tí čo tu píšu že je to pre špeciálny hw a podobne, podľa mňa je to hlúposť... veď mac a pc sú už takmer hardvarovo rovnaké... a navyše, ak si dakto kúpi mac notebook tak sa naň dá dať windows... takže...
@ikuto ak by to bola hlupost, tak by mac OS pouzival takmer kazdy, nemyslis? Zamysli sa nad tym trosku...
A suhlasim, ak si ten system chces len "osahat", tak skoc do lubovolneho Apple obchodu a pohraj sa so systemom tam.
Ano, windows nainstalujes na kazdy HW, ale mac os nie (otazka ovladacov.. a tiez to je jeden z dovodov, preco je vela ovladacov tak zprasenych.. lebo ich je vela.. a tiez ich vzajomna nekompatibilita sposobuje OS znacne problemy..)
@ikuto napriklad na wm android rozbehas, ale na androide zas nie windows mobile ani ios ci symbian aj ked symbian by sa dal, a ios nie lebo iphone ma uplne iny chipset, takze ?
@mich hmm vlastne ovladace ovladace... a hej presne, chcel by som si ho len vyskusat, ze preco ho vlastne ti mac-useri ospevuju ... ale ja urcite ostanem pri windowse, lebo ma vsetko co potrebujem
Davnejsie sa mi podaril na svoj starsi notas s AMD procesorom nahodit Mac OS X, ale bootovat nechcel.. Tak som to dalej neriesil.. Mozno niekedy skusim na desktope, kazdopadne s widlami som maximalne spokojny, a nejake precackane ofarbickovane prostredie nepotrebujem..
APPLE su zariadenia pre blbcov ktori nevedia co chcu..a preto niekto ako Steve Jobs im nieco co budu chciet spravi a oni si to hned kupia....a ten Mac OS..mozno je krasny...mozno je rychly..ale iba ak ho porovname s windowsom..mame tu este ovela krajsie operacne systemy ktore su tiez postavene na linuxe podobne ako OS X..tak naco platit za nieco co mozem mat zadarmo?
@icefist vidíš že tam stále niečo nereže ich OS je proste len na ich stroje
@krakatit666 skôr by som povedal že apple useri presne vedia čo chcú, preto si kupujú niečo utra ľahké na prácu, čo im dokopy ais nič nepovie ale fachčí to (nehovoriac o drahom hardware a softe)
a MAC OS X NIE JE POSTAVENÝ NA LINUXE jeho jádrom je komerčný unix! linuxové distribúcie a OS X nemajú spoločné skoro nič, jedine tak to že linux je vlastne voľne šíriteľný kód ktorý je pôvodom z Unixového systému
@schizofrenik no ved ja nic proti tomu nehovorim...ale tak zober si..za taku cenu? povedz mi co taky notebook mac za 2000€ ponuka viac oproti nejakemu za 1000€ co ma na sebe linux alebo hoc aj W7?
no dakujem za opravu...ale ma spolocnu unix specifikaciu...ak si dobre spominam BSD alebo nejak tak sa to vola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ale je to možné,googli.
čiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??????
ale psst
Ale ako pisali vyssie, MAC OS je specialne upraveny OS pre specialne poskladane kusy HW. Preto idu svizne a paradne. A preto su aj take drahe /ale to je najma tou znackou ala adidas/puma atd../
@kikushenka dá sa... a dá sa aj normálne kúpiť za 30 eur
ako povedal @mayo kúp si mac, odporúčam aj ja
inač všetko sa dá, len treba chcieť
jo a tí čo tu píšu že je to pre špeciálny hw a podobne, podľa mňa je to hlúposť... veď mac a pc sú už takmer hardvarovo rovnaké... a navyše, ak si dakto kúpi mac notebook tak sa naň dá dať windows... takže...
A suhlasim, ak si ten system chces len "osahat", tak skoc do lubovolneho Apple obchodu a pohraj sa so systemom tam.
Ano, windows nainstalujes na kazdy HW, ale mac os nie (otazka ovladacov.. a tiez to je jeden z dovodov, preco je vela ovladacov tak zprasenych.. lebo ich je vela.. a tiez ich vzajomna nekompatibilita sposobuje OS znacne problemy..)
Len tak v skratke
» dailyapps.net/2007/10/hack-at...
@krakatit666 skôr by som povedal že apple useri presne vedia čo chcú, preto si kupujú niečo utra ľahké na prácu, čo im dokopy ais nič nepovie ale fachčí to (nehovoriac o drahom hardware a softe)
a MAC OS X NIE JE POSTAVENÝ NA LINUXE jeho jádrom je komerčný unix! linuxové distribúcie a OS X nemajú spoločné skoro nič, jedine tak to že linux je vlastne voľne šíriteľný kód ktorý je pôvodom z Unixového systému
no dakujem za opravu...ale ma spolocnu unix specifikaciu...ak si dobre spominam BSD alebo nejak tak sa to vola
@stormmast3r MacTiny rules
nechápem, prečo Mac hodnotia ľudia, ktorí ho videli tak maximálne z lietadla (alebo v Apple Store)