Ahojte, nemá náhodou niekto skúsenosť so sterilizáciou mačičky? Pretože, naša podstúpila včera tento zákrok a dnes nechce vobec jesť, trasie sa je taká slabá. Koľko asi trvá kým sa dá doporiadku?Prosím píšte svoje skúsenosti...
@thevanderdark to bude tym ze kocurovi sa len "odstihnu gulky" ... u macky sa otvara bursna dutina. tym padom sa aj pomalsie zotavuje... 2 - 3 dni a mala by zacat chodit, mozno zacat jest. netreba ju do toho nutit. ani ludia nie su hned schopni normalne fungovat, ked su po takom velkom zasahu.
ahojte potrebujem poradit...asi pred styrmi mesiacmi som dala nasu macku lissu sterilizovat a odvtedy pribrala tak smiesne do bruska...ma to skor ako vacok ako klokan...no neviem co s tym nechcem aby neskor mala nejake problemy lebo uz teraz ma niekedy problem vyskocit do skrine a tam sa rada zasiva...pritom ja nechapem...jedava ako predtym nic navyse len granule pre sterilne macky...potom nejake kapsicky a obcas jej dam aj malu maskrtu ale zeby sa prejedala to nie tak nechapem...poradte co robit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
nevedela ani poriadne chodit stale padala
Ale mačke to trvá dlhšie. Tuším 1-2 dni. no môže to byť aj viac.
Keď sme mali ešte dávnejšie mačku neviem ako dlho to trvalo, ale s určitosťou viac ako jeden deň.