Asi pred týždňom mi zmizla mačka...moja jediná milovaná mačička..dávala som ešte nádej že by sa mohla vrátit ale po 8 dňoch ju nejako strácam...nemáte niekto s týmto skúsenosť, že by sa len zatúlala aj ked ona to nemáva vo zvyku..nikdy takto nezmizla.. Th
Mne takto zmizla tiež a no, nemala šťastný koniec... a bola v PRESNE rovnakej situácii, ešte aj rovnako stará. U nej to skončil zatúlaný pes, ktorého majiteľ nedokázal udržať na reťazi/vo dvore/v dome.
ak mala macata tak by nemala dovod odchadzat nadlho prec.... to sa uz asi nevrati nam obcas zmizla macka aj na 2 mesiace, ale nikdy nie ked mala macata a vzdy ju bolo vidiet tulat sa v okoli....
@ladyblady tak ak sú v blízkosti vás polia tak možno odišla len na lov, keďže teraz je plno myší po žatve...mačka sa vráti...nám zvykol kocúr odísť na 2 týždne...
U babky som mala dve.. mačku a kocúra, pričom ona bola jeho mama. Nejak záhadne pred mesiacom tiež zmizla..a doteraz sa nevrátila.. Zrejme sa zatúlala, alebo ju niekto zrazil..
Kocúr je z toho úplne mimo, také smutné zviera som dlho nevidela
@ladyblady obavam sa ze sa uz asi nevrati. Kedysi som tiez choval kocura cca 5 rokov dozadu a tiez jedneho dna zmizol a uz ho nebolo a bolo mi zanim smutno . mal som ho rad
tiez sme mali kocura.. neznasam macky.. ale ten kocur bol velmi dzivy.. no a tak asi po 2 rokoch tiez zmizol.. a nedavno som sa dozvedela ze nas velmi prajny sused ho poslal na druhy svet..
Tiež si myslím že sa už nevráti. Najmä, ako už @soraya@22 písala - mačka, ktorá má mladé, sa netúla...
My sme mali doma niekoľko rokov mačku, tiež na dedine na dvore. Asi dva roky dozadu sa jej narodili mačiatka a keď mali dva týždne, mačka zmizla. To, že sa nevráti, sme vedeli už keď jej nebolo druhý deň. (mačiatka prežili, ujala sa ich susedova mačka)
Po nedávnom rozhovore s ocom som si istá, že aj túto mačku, aj našich dvoch kocúrov, ktorí sa stratili mesiac dozadu, má na svedomí tunajší poľovník (alebo poľovníci), ktorý si rád rieši svoje komplexy streľbou na živé terče a nemá práve pozitívny vzťah k mačkám...
Noo nám sa stracali mačky aj psy na dedine dosť často a dôvod bol jednoduchý..kradli ich cigáni..jeden kocúr mi vydržal ozaj dlho a toho mi zas zrazilo auto chudaaka..
ak pred nedavnom mlade a tie zostali u vas tak ti mozem povedat ze dobrovolne neodišla...macky totiz zostavaju pri svojich mladych asi pol roka - teda ked ich nedate prec, dakomu alebo tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Zato, že ťa rozosmialo 1 video, nemusíš to postovať všade
A ty Mozogmedzinohami alebo @66janica6 PRESTAŇ, krava sprostá...
Kocúr je z toho úplne mimo, také smutné zviera som dlho nevidela
My sme mali doma niekoľko rokov mačku, tiež na dedine na dvore. Asi dva roky dozadu sa jej narodili mačiatka a keď mali dva týždne, mačka zmizla. To, že sa nevráti, sme vedeli už keď jej nebolo druhý deň. (mačiatka prežili, ujala sa ich susedova mačka)
Po nedávnom rozhovore s ocom som si istá, že aj túto mačku, aj našich dvoch kocúrov, ktorí sa stratili mesiac dozadu, má na svedomí tunajší poľovník (alebo poľovníci), ktorý si rád rieši svoje komplexy streľbou na živé terče a nemá práve pozitívny vzťah k mačkám...
@citroon u nas v dedine nie sú žiadny cigáni a neviem kto by bol taký sprostý, že by kradol mačky
ale je mi luto ze ti zmizla macicka...
tá druhá sa vrátila po 5 mesiacoch, ale po návšteve veterinára zmizla nadobro
bohužiaľ, čítala som, že mačky, ktoré majú možnosť sa túlať, vydržia 3 roky