Mam osobne rada Macka Uska a nielen preto ze je to len rozpravkova postava ale aj hrdina....no pocujem kopec inych nazorou onom a nielen kladnych....co ty na to?pamatas sa nanho?dal ti nieco?
macko uško...ešte teraz mám osušku s jeho portrétom.... viete tie osušky, ktorým po 2 praniach začnú vypadávať vlákna....tak teraz je trochu deformovaný, ale aj tak je to moj hrdina, ako sa na macka uska patrí...
dobry vecer na dobru noc,macko slisu spieva vam, volaju ma macko usko lebo smiesne usko mam huncut som a rad sa hram z humorom je predsa fuska vsetky deti rad ja mam to je heslo macka uska staci ako odpoved ?
je to super spomienka na detsvto...ked ho clovek pozera, tak sa myslou prenesie do detskych cias...a ma na chvilu pocit ze nema ziadne problemy starosti....atd
Macko uško 4ever teraz musim kukať s malím bratom XD ale ja som miloval požiarnika sam alebo pingui taky tučniak pozna to nekdo ?......ale nenavidel som teletabieees či jako nemecke chujoviny....
zvučka z macka uška mi hrá každý deň, takže na neho tak ľahko nezabudnem mám ju ako melódiu, keď mám v mobile pripomienku, a tých mám v mobile kopu, takže macko uško je u mňa aktuálny stále
dakujem dakujem.....vidim ze sme sa stretli vsetci velky myslitelia a uznavaci animovanej postavicky ktora je vo svojej podstate aj fylozoficky nosic odkazu do buducich generacii...a to co hovoril v kazdom diele mi pomohlo v tomto zivote.....bol tu jeden nazor pokazeneho cloveka ktory nepochopil velkolepu myslienku macka uska.......ale co..rychlo do postielok ved uz mesiac svieti,rozlucte sa s mackom,dobru noc vam deti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale mne sa zda skor ako idol nez odpadlik...je proste super
Ma tam byt, macko z plysu spieva vam ...
@7 hej hej chybicka sa stala pri pisani
(Tú úvodnú pesničku si aj ja viac-menej pamätám )