Madari ako ludia mi nevadia, ale nemam rad ked idem napriklad lekarovi a sestricka na mna zacne po madarsky...alebo v obchode to iste. Alebo dost blbe je ked sa chcete zamestnat a prva otazka je ci viete po madarsky ... a som z okolia NZ
Maďari sú mi ukradnutí, tak ako každý iný národ, ale samozrejme pár debilov, na ktorých sa oplatí nadávať sa nájde všade...potom vznikajú také tie všelijaké spory a škatuľkovanie
@sonie kasli na to , nehadaj sa s nim , pozri si jeho album , neodsudzujem ludi podla toho ale tam sa da trochu vidiet ze nema cenu sa hadat s pubertiakom co silou mocou potrebuje vyzerat dospelo
..tak isto som človek ktorý má právo na slobodný život to je jedno akú mám národnosť, väčšina majú nejaké predsudky že maďari toto a maďari tamto, no ja som nikomu nič neurobila a už ma odsudzujú
vadia mi ti Madari, ktori stale snia o Hornom Uhorsku a ti, co ziju na Slovensku a nie su schopni si osvojit jazyk krajiny v ktorej ziju..inak mi nevadia
mam madarske priezvisko aj ked nemam madarsku narodnost, som rodeny Bratislavcan a po madarsky neviem ani piskat...
zato vsak nemam zaujem odsudzovat ludi len podla narodnosti, statnej prislusnosti, ci jazyka.... pokial si mam co s danym clovekom povedat tak to len uvitam...
Ja nesuhlasim iba so skolami s vyucovacim jazykom madarskym, na slovensku po slovensky a to plati aj pre tabule a napisi, ked tu mensiny chcu zit nech sa prisposobia. Cela ta nenavist medzi slovenskom a madarskom je vytvorena politickou situaciou a nie samotnymi obivatelmi madarska.
vadi mi len to, že maju jediny problem s jazykovym zakonom
a fakt že ked sa stretnu dvaja madari (teda nie madari, ale slovaci s madarskymi korenmi) napr v skole, tak sa medzi sebou zacnu rozpravat po madarsky a ja im ani hovno nerozumiem. Je to fakt sproste
Ja nemám nič proti maďarom aj rodinu máme z babkinej strany v maďarsku, maďarčinu neviem ale je dosť blbé že tu v Komárne kde žijem si pripadám ako by som sa mala hneď začať učiť maďarčinu pretože tu sú také podmienky . Ale možno práve preto ja sa maďarčinu učiť nebudem !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
@admin
@1 ty bud radsej ticho si uplne pomyleny chlapec , vypni tie hollywoodske filmy a aspon privri hubu pri tych zrkadlovkach
rozpačitě uvítá slovy: Pánové, vaše děti jsou zdravé, ale vaše manželky
rodili zároveň a tak se nám ti chlapečkové pomíchali.Přivezl
dvě bílé a jedno černé dítě se slovy: však vy si je už nějak poznáte.V
tom Slovák rychle uchopí černouška a prchá pryč.V duchu si brblá: Ja to
jebem,Maďara riskovat nebudem!
Strč hlavu do záchodu a spláchni.
Toto nebola žiadna narážka na nich z dôvodu žeby som ich nemala rada.
Mudrlanti.
@kxxe Ty ich všetkých poznáš?
@14 a pravda. ^^
v mojej rodine dost vela ludi rozprava po Madarsky a proste s Madarmi som vyrastala... a nechapem dovod preco by mi mali vadit...stat ako kazdy iny...
Na seba voláš admina? Vulgarizmy cc cc!
Jak malé bábenko ktoré volá ocina aby pomohlo, dozri!
ČO ste všetci nervózny?
Načo hlasujete?
Prípadne komentujete?
Ona sa do Maďarov nenaváža, sa pozrite čo označila.
To že je tu znova táto téma? A ?
Tiež sú trápne tie vaše blogy stále o tom istom alebo fotky alebo neviem čo.
Pozrite sa do svojho bordelu.
Hráte sa tu na strašne premúdralých a pritom v realnom svete neviete položiť ani otázku hodnú odpovede.
Dovi dopi!!!
A čo keď som tu jeden deň?
To nehovorí o tom ako to tu chodí. Myslíš že porušila pravidlá? Vulgarizmy na sociálnej sieti nie?!
Si rozmysli čo povieš, alebo radšej netrep nič keď to nevieš.
Soň? Prosím ťa ani si nenič večer a nestrácaj minúty lebo tie ti už nikto nedá.
@admin
Mne je jedno kto hreší a kto nie, ale ty si napísal do komentu admin a pri tom sám si ,,mozog"
Samozrejme že používam vulgarizmy, ale nepotrebujem si tým zdvíhať sebavedomie alebo zhadzovať niekoho...
Ja sa len chcem zasmiať
Myslím že môj ciel to už splnilo
Má zatmenie, nevadí
Áno áno, máš pravdu, ale bohužial nemám odvahu si pozrieť jeho album. Či už odvahu alebo žalúdok
@34 A ty reaguješ na to čo neni pre teba! Tak si kusni do prsta a šúchaj nohami!
lololololololol holy SHit! ;d
Už si vymysli aspoň nové slovo, alebo ho niekde obkukaj! Už je to trápne mucoo
Asi sa tá osoba zamilovala!
No more Brother wars
Nech si žije svoj diskopříběh?
Kvôli tebe asi aj tých maďarov začnem milovať
To sa povie Amirovi...
..tak isto som človek ktorý má právo na slobodný život to je jedno akú mám národnosť, väčšina majú nejaké predsudky že maďari toto a maďari tamto, no ja som nikomu nič neurobila a už ma odsudzujú
zato vsak nemam zaujem odsudzovat ludi len podla narodnosti, statnej prislusnosti, ci jazyka.... pokial si mam co s danym clovekom povedat tak to len uvitam...
a fakt že ked sa stretnu dvaja madari (teda nie madari, ale slovaci s madarskymi korenmi) napr v skole, tak sa medzi sebou zacnu rozpravat po madarsky a ja im ani hovno nerozumiem. Je to fakt sproste