no mne tiež veľmi po chuti nie je... a preto ju ani nejak moc neregistrujem....
no jedno sa musí povedať, nenájde sa nikto kto ju nepozná a na jej hite Like A Virgin sa môžem len smiať (kvôli tomu, že som tú pieseň videla už niekoľkokrát sparodovanú)
no však preto ju ani nejak nekritizujem, proste je mi úplne jedno čo robí, nemám na ňu takmer žiadny názor (aj keď možno hej ale radšej to tu nebudem vysvetlovať)
no co ja viem tie jej nove songy niektore mi dost vadia ale to bude asi tym ze su strasne obohrane..ale niektore stare veci sa daju..ale v podstate ju mam v pazi..neriesim..
mne v podstate lezu na nervy vsetky pesnicky, ktore pocujem za den viac ako dva krat, ale ked robite vo firme kde hraju jedno radio a v tom radiu tocia jedno cedecko tak su potom vsetky nove pesnicky na chuja......
konkretnejsie? lebo je strasne prijebana... to co robi svojim detom co som cital? ze nemozu citat noviny? kukat telku? ze im nekupi mobil? plus ten jebnuty kabalizmus jej tiez neprida na "karme" a o hudbe ani nehovorim... hlavne to sorry, a ta abacka pesnicka co som musel mesiace znasat v radiach uz neznasam a vobec mi nesedi ako spevacka a nechapem ako moze vydelavat tolke miliony za koncerty, ked mozno len ide z playbacku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
no jedno sa musí povedať, nenájde sa nikto kto ju nepozná a na jej hite Like A Virgin sa môžem len smiať (kvôli tomu, že som tú pieseň videla už niekoľkokrát sparodovanú)
tak ako niektorí..