kritika mi nevadi, pokial je konstruktivna, rozumna, podlozena niecim, co mozno nazvat nejaka dokazovost.. a hlavne nech to ide od cloveka, ktory si pseudo-objektivne moze povedat, ze je hodny viac-ci-menej objektivnej kritiky
napadlo mi hneď to, čo @bonita -e.... podľa mňa kritiku môžeš pri neutrálnom postoji akceptovať a pri pozitívnom postoji uvítať alebo oceniť, ale nie mať ju rád v zmysle tešiť sa z nej alebo na ňu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale kto by mal rád kritiku? myslím si, že nikto, len ju proste človek akceptuje (ak vôbec áno)
a nemozem povedat ani to ze mam rada kritiku, lebo takisto ma potesi ked ma niekto aj pochvali, nie len kritizuje ..
ale ak mi niekto len normálne poradí, čo vylepšiť, alebo tak... tak to beriem
Ako nie zeby som ju mala rada...ale som rada ked ma niekto opravi a pokusim sa chybu napravit ale nejsom rada ked musim byt kritizovana
Tak proti nej nič veľké nemám, každý ma svoj názor a ja si ho rada vypočujem a možno niečo zlepším.
ale pokúšam sa donútiť samú seba vypočuť siju, aak je tam niečo opodstatnené, niečo s tým urobiť...
každý nech sa čumne na seba!!!!!.......filip
Pre nechápavých:
Ak zadanie nie je jednoznačné, tak ak ho človek nepochopí, nejde o jeho nechápavosť