Zdravím, mám taký problém, kúpil som si Mafiu 2 extended a tak ako to robím vždy s hrami a DVD, vybral som oba disky a obal aj so všetkým ostatným som zahodil.(disky si skladujem v brašniach na CD šetrí to miesto)..Inštalovať som sa to pustil až hodne nes
no nijak, kedže tú hru na steame naištaluješ len cez číselný kód ktorý bol na obale, ktorý si zahodil ... čiže nabudúce sa 2x pozri predtým než niečo vyhodíš .. prajem príjemný nákup
ťažko sa mi verí že máš 25, lebo to by znamenalo že si bol v puberte v dobe keď prakticky KAŽDÁ hra potrebovala cd-key / sériové číslo, a VŽDY (pokiaľ to bola originálka) bolo niekde na obale...
skús si niekde na warez stránkach nájsť nejaký cd-key, ale ak sa to nainštalovalo do/so steamom, tak... asi nebude fungovať.
čiže si pravdepodobne svojou hlúposťou prišiel o 50 eur, gratulujem
tak ako stalo sa mi prvy krat ze som nieco take potreboval...vzdy obaly vyhadzujem dam cd do compu nainstalujem a hotovo..je pravda ze nekupujem nejak casto tak s tym nemam extra skusenosti ..jasne ze keby som bol vedel ze tam je nejaky kod tak to nevyhodim...ale cele to bolo ine musel som sa este aj registrovat do nejakeho steamu co netusim co je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
omg
dá sa to nejako riešiť? hmm, nebyť blbec?
ťažko sa mi verí že máš 25, lebo to by znamenalo že si bol v puberte v dobe keď prakticky KAŽDÁ hra potrebovala cd-key / sériové číslo, a VŽDY (pokiaľ to bola originálka) bolo niekde na obale...
skús si niekde na warez stránkach nájsť nejaký cd-key, ale ak sa to nainštalovalo do/so steamom, tak... asi nebude fungovať.
čiže si pravdepodobne svojou hlúposťou prišiel o 50 eur, gratulujem