viem že je to blbá otázka ale v autobuse sa stale hádam z jedným kktkom ktorý tvrdí že už ano.... presviedčam ho faktami ktore som našiel na nete .. bohužial ked je raz debil ... a chcem sa s nim stavit že mi ju donesie.. full verziu.. a chcem tu stavku vyhrat
no ved jasne že vide 2010 ale vieš niektorý nevedia rozoznať hri tak povedia že šetko čo má dokopi z Mafiou je automaticky Mafia 2 ako som sa minule pobavil priniesol mi Chicago ale to bolo asi pred 2 rokmi
prosimta, aj ja som sa asi rok po vyjdeni prvej mafie hadal v autobusoch cestou este zo zakladky domov, kedze byvam tak, ze vsetky busy chodia nasledne do dedin hlupych, tak tam bolo vela dedinskych vajcakov co tvrdili bludy a tie vyhovorky preco nemozu donest fullku LOL..
@gabosh - si na tom rovnako ako ja zopár nemenovaných ľudí mi už dobré 4 roky - stále nesie mafiu dvojku Ešte sa pamätám ako mi krvopotne vysvetľovali ešte aj aké misie sú tam a neviem čo ešte
@gabosh a @pawlo presne toto ja preživam každy den .... jeden ( no po dnesku uz dvaja ) chuj mi STALE hovori že už vyšla...že jeho bratranko ju ma ... že mi ju donesie.. a ja mu stale hovorim šak dones .. a dnes ma ten druhy tak nasral že som mu povedal aby sme sa stavili .. a on že dobre že zajtra rano mi ju da.. no som zvedavi .. a ee beta alebo demo verzia.. riadne full .... bože čom su niektorí taky kkti a nenechaju si nič vysvetliť??
@luky176 ale ja viem ze nevysla.. ale ti nechapavy kkti mi nechcu verit a tvrdia svoje... a ani za boha ich nepresvedcis .. a na ABC games som pozeral ako prve
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
tym zarucuju vsoku kvalitu hry.
tak narvhni lepsiu hru
davam ti nato... povedzme.... 2 tizdne ?
it they release the game in may-june, than i will NOT buy it.
i hate 2k czech...
ak ju vydajú v marci tak si nekúpim hru ale DLko a vysmažím ju, ale ak ju vydajú v máji tak kúpim, vtedy dostávam peniažky od maminky na narodeniny