fuj tak to je teda strašne hnusný spoiler tá posledná veta ! :-! teraz sa mi to ani neoplatí dohrať keď už viem ako to skončí !
ale hej, mafia 1 mala takú lepšiu atmosféru a fajnový príbeh alebo som to proste vtedy viacej žral
a mafia 2 je fajn, len tam chýbajú dajaké závody ako v 1(ešte som nedohral ale v recenzii písali že niesú), a potom ešte je tam sttrašne málo aút... a ešte by bolo fajn pridať do hry nejaké vedľajšie misie a spol,proste že by to bolo ako gta trošku viacej, ale tak zase to by sa na tom oveľa viacej narobili atď
Jo jo spoilery tu nepíš... inak si myslím, výborná hra ako film, je škoda že je to len 33% príbehu ktorý navrhli česi ale tak darmo 2k games sa ukázalo a odrezalo... Jediné čo mi chýbalo je extrémna jazda inak absolútna spokojnosť
je pravda ze dej je taky priamociary, ziadne bokovky .. niekto misie sa mi zdaju odflaknute ci zbytocne ..
myslim ze sa to z predchadzajucou mafiou neda ani porovnat ...
a som dost nahnevana ze hru na ktoru sme sa tesili 8 rokov prejdem za dva dni ..
docitala som sa ze scenar bol o niekolko tisic stran skrateny lebo tvorca mafie /nevem na rychlo ako sa vola/ proste odysiel tak si museli vystacit s tym co maju
vdaka tomu, ze sa ilusion softworks dostali pod take2, tak sa ta hra neskutocne orezala(z 15-20hod na 10-12, vedlajsie misie, 4 mozne konce hry a mnohe ine), a vsetko nove by sa malo dostat von len vo forme platenych dlc. ved v kodoch hry bol najdeny multiplayer(na ktorom sa uz pracuje ale nie od tvorcov) a takisto sa nejakym americanom z kodu hry podarilo vytvorit jazdu. dala sa stahovat tak 4hodiny, potom ten link zrusili, lebo to bolo ilegalne. ale zevraj v tej jazde mohli byt s vami aj joe a henry. a mafiu 2 som este nehral, nemam na to dobry pocitac...
@empty6361 Boha načo si to prezradila, že ho zabijú?? Kua načo to budem teraz prechádzať? Najviac som sa tešil na príbeh a spojitosti s prvou hrou a ty to tu popredu napíšeš. Ach jáááááááááááááááááááááááááááááááj, načo som dnes išiel na Birdz dpc??
@empty6361 Boha načo si to prezradila, že ho zabili?? Kua načo to budem teraz prechádzať? Najviac som sa tešil na príbeh a spojitosti s prvou hrou a ty to tu popredu napíšeš. Ach jáááááááááááááááááááááááááááááááj, načo som dnes išiel na Birdz dpc??
hral som len demo a velmi sa mi paci hratelnost.. grafika je samozrejme genialna a pribehom sa budem zaoberat az ked si kupim hru aj s novym pocitacom...
@empty6361 čítať komenty?? Však by som tú hru už vôbec nemusel prechádzať.. radšej ich ani nečítam a to nevadí, že to neni koniec hry, ale predsa som sa tešil že sa o smrti Angela niečo dozviem a už to viem teraz.. No už nič nenarobím... Maj sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale hej, mafia 1 mala takú lepšiu atmosféru a fajnový príbeh alebo som to proste vtedy viacej žral
a mafia 2 je fajn, len tam chýbajú dajaké závody ako v 1(ešte som nedohral ale v recenzii písali že niesú), a potom ešte je tam sttrašne málo aút... a ešte by bolo fajn pridať do hry nejaké vedľajšie misie a spol,proste že by to bolo ako gta trošku viacej, ale tak zase to by sa na tom oveľa viacej narobili atď
Ale počul som trebárs nepeknú vec že po prejdení hry sa tam ani nedá behať po meste jak je libo
neboj tak sa to neskonci to este pocas hry ...
je pravda ze dej je taky priamociary, ziadne bokovky .. niekto misie sa mi zdaju odflaknute ci zbytocne ..
myslim ze sa to z predchadzajucou mafiou neda ani porovnat ...
a som dost nahnevana ze hru na ktoru sme sa tesili 8 rokov prejdem za dva dni ..
docitala som sa ze scenar bol o niekolko tisic stran skrateny lebo tvorca mafie /nevem na rychlo ako sa vola/ proste odysiel tak si museli vystacit s tym co maju
inak som spokojný 8,5/10
@empty6361 po prvé, no a ? a za druhé, to asi preto, lebo bude trojka... rozmýšľame
a schválne, akú hru považuješ za najlepšiu ?!
@encrypt kratka hra
jasne pockame si dalsich par rokov na uzasnu mafiu 3 v ktorej nebude polka veci, super !
napíš zostavu
ved otom hovorim ze jak ho mohli zabit ked mal byt niekde uplne inde v eu ?
ty nechapes ze to nieje koniec hry? co tak citat komenty ?!