no teším sa, aj keď sa bojím že to nebude až taká pecka akú očakávame... má to dosť názke požiadavky, potom sa to podľa slov tvorcov nikde nenačítava, ale ja sám som našiel v jednom gameplayi dve asi desaťsekundové načítavania... a keď som videl český dabing, mám dosť, ešte šťastie že tam bude na výber angličtina a čeština a ja som si objednal zberateľskú edíciu (mal som šťastie, už je vypredaná), takže sa teším aj na soundtracky, artworky a také drobnosti od tvorcov
rozmylam, ze aj ja si tuto hru kupim...vacsinou samozrejme stahujem, ale tituly ako tieto, to treba mat original (ako napr. mafia 1, heroes III, cs 1.6 - ok steamko je o niecom inom zase )
@turgon Veď sa pozri na prvý príspevok, to nie je úmyselné, len sa mi vyšmykli prsty. Teda, niekde je to tak, že keď stlačíš ENTER alebo TAB, tak ťa hodí do iného políčka, no a ja som stlačil ENTER a vytvoril iba jednu možnosť. Sorry
@Extr émnu jazda som prešiel celú. Pohoda. Len niekedy mi zaseklo misiu s neviditeľným mužom Inak v extr. jazde je na tom stavenisku neviditeľné auto. A keď nasadneš do neho, tak pomaly mizne všetko, aj ty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
* nie, neteším
* hrám C
* nehrám C
* Čo je Mafia???
rozmýšľalm že si ju normálne aj kúpim ak bude dobre odrecenzovaná a nebudem sťahovať Mafia si tých pár éčok zaslúži
a odpoveď - nehrám, ved vieš, jedine na nervy
Ja momentálne hrajem už tretiu súťaž. Vyhral som kalendár, aj sponu na peniaze. Tá mi ešte len príde