mmm.. poznám človeka, ktorý pracoval v nejakých biznisoch s Vladimírom Poórom... aj keď prísne vzaté to nie je mafián, ale úspešný podnikateľ a popravde netúžim moc byť bližšie k takýmto ľuďom
Áno, poznám jedného skrachovaného podnikateľa, ktorý mal úzke obchodné styky s mafiou kedysi, za čo išiel do chládku, ale nedávno ho prepustili. Bol o tomto odpade aj dokument s názvom kyselinári. Býva neďaleko mňa, ale vôbec som ho nevidel ešte, našťastie.
nebudem pisat koho poznam za prve ta to nema co trapit a za druhe clovek co fakt niekoho pozna by tym mohol ohrozit seba aj jeho. a okrem toho co ak to tu cita nejaky policajt?
no minimalne tusim kto moze mat take nieco vo svojom podnikani dost blizke a este aj viem o niekom kto je taky "frajer" ze je vlastne sam mafia a nezastavi ho ani zabijanie ludi ani nic
V 4.triede na ZS som chodil do triedy s neterou najvacsieho popravcu na slovensku (azda aj v ceskoslovenaku). Tak som sa s nim obcas stretaval ked som bol u nej.
Potom siel natrvalo sadnut.
A teraz uz poznam len neohrozitelnych podnikatelov
@marjy77 až na to, že to neni len tak, že dáš "mafiáni" a si tam, dostať sa k nim je pre bežného človeka prakticky nemožné, musíš vedieť kedy kde budú, aké majú "heslá" na to, aby si sa s nimi vôbec mohla baviť.. A aj ked už sa tam dostaneš, oni nečakajú na to, kedy k nim príde další človek, ktorý si myslí, že je to frajerský životný štýl a že za nosenie čiernej koženky zarobí dajaké melóny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Potom siel natrvalo sadnut.
A teraz uz poznam len neohrozitelnych podnikatelov
Ale ale, chcel by si byť čávo, čo? Správni mafiáni si kontakty hľadajú sami a nie na sieťach.
Corso Calatafimi 45/78
9031 34 Palermo PA
Italy - Sicilia
a povedz, že ideš v rámci Erasmu