maju len im kazia reputaciu idioti ako su v markize a hlavne jozo procko co teda absolutne nechapem ako takeho idiota mohla tak solidna televiazia ako je joj zamestnat
Van_damsel: Slováci majú kvalitný humor. Lasica a Satinský mali skvelý kabaret, 7edem sro sa podla mňa celkom dá. Susedia sú poďla mňa na úrovni a treba im uznať, že geniálne využili situáciu, pretože takýto seriál na slovenskom trhu nebol. A majú sledovanosť a pokiaľ ju budú mať tak budú točiť.
Samozrejme nepovažujem za humor Silvestrovské drišľakoviny a pod.
ja mozem aj to aj to aj ked priznam sa ze na English is easy Csaba is dead to nema .. keby nieco vam to hovorilo bolo by to fajn ak ma niekto zaujem o csabu nech napise poslem link lepsie ako mafstory
Keď som počul že bude na Slovensku mafiánska komédia, strašne som sa na ňu tešil. Mám totiž mafiánske komédie a čierny humor rád. Keď som to videl dosť som sa sklamal. Je to strašne taký na silu robený humor (pod. ako S.O.S.). Podľa mňa seriál by netrebalo rušiť, len vymeniť scenáristu. Škoda že asi nikto z vás tu nepozná film Argo. Ten keď si pozriem aj 10X vždy sa smejem.
Marttina ja mam zajujem o english is easy Som chcel ist na to do divadla len nejak to furt a furt nestihnut ... a po druhe ze vrajze je to od 18 cize mna by tam asi nepustili
MafStory nekonci, len Rudy odchadza do Argentiny, kedze herec, ktory ho hraje, sem-tam neprisiel na nakrucanie tak ho takto "odstavili z hry".
A Marrtina: Ja by som nepovedal ci to na English is easy Csaba is dead ma alebo nema, kedze MafStory hraju herci z tejto hry a bez English is easy Csaba is dead by MafStory nebolo. A predsa len, v TV si nemozu dovolit pouzivat tolko vulgarizmov ako v divadle, kedze v divadle mozu ustrazit aby sa na hru nepozerali male deti tym ze ich do divadla nevpustia, ale pri TV to neustrazi nikto.
aj ja chceeeem link na English is easy..., ja som o tom pocula od kamosa, on na to bol, teda vlastne na druhu cast, ale ze vraj je to bohovske, skoda, ze byvam tak daleko od BA, fnuk,
P3tula, no mozem si to stiahnut z netu, ved som to aj robila sem-tam, ale to bude stale o tom istom, a uz som to vsetko videla, ale ja chcem nove casti!!!
Tvojtatko: ja som to tiez pocula v tejto verzii, ale konecna je taka, ze ho chcu zrusit uplne, no ta posledna cast, co davali vcera bola o nicom, taky koniec nemal byt, fnuk, =´(((
inak ja som tiez videl aj cital english is easy csaba is dead... je to bohovske mne sa najvac na tom lubia te dialogy a to narecie... to je uplne bohovske
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ako clovek pohybujuci sa ako tak aj v medialnej branzi, ti poviem, ze ukoncenim MafStory jojka nepride o velku sledovanost...
MafStory bol/je dost neuspesny projekt, ktory z hladiska sledovanosti nesiaha markizackym Susedom ani po paty....
Samozrejme nepovažujem za humor Silvestrovské drišľakoviny a pod.
Ty mas link na zaznam z divadla alebo ako???
A Marrtina: Ja by som nepovedal ci to na English is easy Csaba is dead ma alebo nema, kedze MafStory hraju herci z tejto hry a bez English is easy Csaba is dead by MafStory nebolo. A predsa len, v TV si nemozu dovolit pouzivat tolko vulgarizmov ako v divadle, kedze v divadle mozu ustrazit aby sa na hru nepozerali male deti tym ze ich do divadla nevpustia, ale pri TV to neustrazi nikto.
P3tula, no mozem si to stiahnut z netu, ved som to aj robila sem-tam, ale to bude stale o tom istom, a uz som to vsetko videla, ale ja chcem nove casti!!!
inak ja som tiez videl aj cital english is easy csaba is dead... je to bohovske mne sa najvac na tom lubia te dialogy a to narecie... to je uplne bohovske