co hovorite na mafstory?paci sa vam?ak ano ktora postava?mate aj nejaku oblubenu hlasku?mne sa mafstory moc paci a najlepsi je Ali a Banan heh a najlepsia hlaska:"Ste v riti jak gatky!"to nemalo chybu!!!
Ja mam rada mafstory to je jasne mne sa lubilo ked mali tie ovcie kiahne a banan zadrel ze ali tam jaky Gigant ci ako to bolo..ale celkovo mam najradsej Aliho,Banana a Pipinu
Ja lúbim mafstory strašne Keď začne Béla, tak ja skoro čúram a jak vtedy Béla s tým Hovim spieval Loitumu... no ja som skoro skapala od rehotu tá časť sa mi moc lúbila, keď zohnali Mareka Urala a Hoviho A velký meder bol prvý v tabulke lôl
MNE SA JEDNOZNACNE NAJVIAC PACI BELA A NAJLEPSIA BOLA TA CAST CO BOLA MYSLIM V UTOROK ALEBO V STREDU, CO BOLI V TELKE V TEJ EROTICKEJ RELACII, ALE AJ TA O UNOSE PIPINY NEMALA CHYBU.a MAM CELKOM RAD AJ TETU MARGIT, JAK VZDYCKY PRIDE S TYM SEGEDINOM
No Ali a Béla je špička podla mna.. Inak odporucal by som vám aby ste si precitali knihu English is Easy Csaby is Death. Dá sa povedať že to bola predloha pre MAFstory. Táto istá zostava toto predstavenie hrávala v divadle GUnaGU.. Kto by mal záujem o tú knihu nech sa mi ozve a nejak poriesime veci
mafstory je wazne supeer najradsej mam aliho...ale wsetci su supa @15 to o tych cinanoch bolo skwelee ..mne sa strasne lubilo jak isiel prco do skoly a potom sa ho ali a pipina pytali ze jak bolo w skole a on take zlate ksichty hadzal
Takýto žáner ako je mafstory moc nemusím, podobne ako aj komédie.
Ale mafstory si občas pozriem, hlavne niektoré diely sa mi veľmi páčili, ako napríklad 1 apríl, Prco v škole, ked mali v dome ten nebezpečný odpad a tak
@18 stale sa to hrava, su to mafianske historky 1,2,3, vsetky som videl ale jednoznacne najlepsia bola jednotka, English is easy, hral tam Sklar a Sklar je pan herec
mne sa najviac pacilo ked hladali nove sidlo a banan tak vazne doniesol obrazok bratislavskeho hradu:d a ze toto je tvoje nove sidlo Ali
Jaaj uz ma to nebavi stale to opakuju..aj tak najlepsia je pipinka ..nedavno co bol diel jak chcela ten kabat ci co to a "akoze" ju uniesli a ucho posle ..haluZzZzZz :d:d
ja som si to tiez moc oblubila...aj teraz to pozeram ..nema to chybu....najradsej mam banana...ked on volaco zadre tak to nema chybu...a ked hra margit...jaj....prcko je tiez podareny..tie jeho kukadla ...a ako mu margit povedala prcomir-no ja som myslela ze sa dostim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
najlepsia je margit neny
najlepsi je Banan, urcite jednoznacne
Všetci sú dobrí, ale mne sa páči Prco
A najlepšia hláška? To sa nedá povedať. Keby bola najlepšia len jedna, tak by bol ten seriál o ničom. Všetky sú super
A najlepšia postava? Jednoznačne ALI! Potom aj Krtek a Banán a Margit.
Napríklad, mne sa páčil včerajší diel o únose Pipiny.
alebo
PRco preco si doniesol vypalne vo forintoch?
KEd je ich tak vela.
Aj cinanov je vela a domov ich nenosime.
Tych hlasiek strasne vela. A najradsej mam Aliho.
Prco: VYHRAL PRCO VYHRAL!
Ali: No a koľko?
Banán: Padesát korún
a obľúbený je samozrejme Banán s Prcom xD
..jednoznacne ze Ali a banan !!!
Ale mafstory si občas pozriem, hlavne niektoré diely sa mi veľmi páčili, ako napríklad 1 apríl, Prco v škole, ked mali v dome ten nebezpečný odpad a tak
mne sa najviac pacilo ked hladali nove sidlo a banan tak vazne doniesol obrazok bratislavskeho hradu:d a ze toto je tvoje nove sidlo Ali
Ty si poslal Pipinku do riti?
Ukazal som jej kde su dvere, do riti sla uz sama =D
sranda musi byt