@levandulka jop, to čo sa nazýva mágiou v podstate aspoň teoreticky chápem, dáva to zmysel (...ako vo všetkom, aj tu sú hovadiny, ale aj kvalitné zdroje/hypotézy), a je to podľa mňa proste len zatiaľ neobjavená časť fyziky/fyzikálnych zákonov. a to že som videl nejaké jej ukážky v praxi tiež pomáha. ale presviedčať o tom nikoho nebudem, lebo viem že žiadne reálne dôkazy neexistujú.
moderný mýtus: že človek používa len časť (mizivé percento) svojho mozgového potenciálu bol prekonaný, len táto "senzácia" sa nešíri tak rýchlo. Ale kľudne si to nájdete, je to ešte aj na tej blbej wikipédii. A prihoďte si k tomu feng shuej, moderné šamanizmy, ktoré veria v anjelov a podobné veci a verte si v silu myslenia.
wibbly wobbly stuff... ja si myslim ze pouzivat magiu je jak pouzivat kosacku na kosenie ja davam prednost koseniu samotnemu a nastroj si i tak vyberie kazdy sam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale isto nie v tej mainstreamovej podobe ako z harryho pottera
Ja sa učím s nimi narábať.
Všeobecne, hrozne sa mi to páči. Aj keď väčšina "mágie" sú len hry s fyzikou alebo ľudskou pozornosťou... Aj tak je to super.
napriklad ako tento