Hral som PC hru s týmito kartami (DoTP) a môj oblúbený deck bol eyes of shadow(black), obľúbené karty: plague wind, dread, mogrim
mogrim vďaka tomu, že som zväčša vyhrával s mogrimom a discard,discard,discard
a najväčšia sviňa je ten posraný platinum angel. skrátka to musel riadny blb vymyslieť
(všetko toto mám len z tej hry, či také karty aj naozaj vyrobili neviem ale rozmýšľal som že by som si ich aj kúpil a vyskúšal to aj proti skutočným ľuďom...)
@Spidy Ono tie decky z DoTP väčšinou nie sú Standard, takže každý má svoje nepopierateľné výhody... Platinum Angel je fajn, ale neexistuje žiadna karta, ktorá by sa nejak nedala prekonať, stačí nejaký dobrý instant... Kebyže má hexproof, to by bola väčšia sranda
@haluz777 jediné čo tam mám je terror(asi 4) a palgue wind(1) terror naňho nefunguje a keď si to ten čúrak furt drží len v zadu a ja ho dám na -30 a stále nič, tak to nasere
Terror nefunguje, lebo nezahŕňa artifact creatures... Ja zbožňujem karty ako Doom Blade alebo Go For The Throat z novších, ktoré majú jednoduchý super princíp... Keď nefunguje jedno, zafunguje druhé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
poznám, ale len základný princíp, pravidlá ani karty samotné nie, ale počul som o tom zaujímavé veci, mám v pláne si niekedy v budúcnosti zistiť viac.
mogrim vďaka tomu, že som zväčša vyhrával s mogrimom a discard,discard,discard
a najväčšia sviňa je ten posraný platinum angel. skrátka to musel riadny blb vymyslieť
(všetko toto mám len z tej hry, či také karty aj naozaj vyrobili neviem ale rozmýšľal som že by som si ich aj kúpil a vyskúšal to aj proti skutočným ľuďom...)