no jednoznačne predpokladám že je to o tom, že časť s nohami je zakrytá... dokonca nakonci ako odnášal chlapík tú časť, to vyzeralo akoby tam tie nohy boli tmavým akoby naznačené, alebo možno len hra tieňov... Každopádne tiež keď to odnášali, je to smerom dostredu rozšírené, čiže by stále bolo možné urobiť to isté čo v klasickom triku. Že má teda pri páse dosť miesta na skrčenie nôh...
potom to oddelila tými oddelovákmi... a proste tam mohli mať niečo nahodené čo len pohlo tou ponožkou na efekt ... ... Lebo zásadný problém je, že kam dala tie nohy. a to podla mna keďže spodok je priesvitný, a vrch nie je prakticky, tak iba do boku nejak. Hľadal som nejaký plášť alebo niečo čo by spodok zakrývalo... ale aj tak tak by nohy nikto na panvi neohol... ale nič som nevidel. Neviem, toť moje prve uvahy po zhliadnuti ... ale ten prvy na začiatku viem ako
nechce sa mi to pozerat ale tak niektore veci co robia kuzelnici v talente a co ja viem kde v tv ak nie su uplny podvod aj kamerami spraveny a neviem cim tak to je proste nevysvetlitelne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
potom to oddelila tými oddelovákmi... a proste tam mohli mať niečo nahodené čo len pohlo tou ponožkou na efekt ... ... Lebo zásadný problém je, že kam dala tie nohy. a to podla mna keďže spodok je priesvitný, a vrch nie je prakticky, tak iba do boku nejak. Hľadal som nejaký plášť alebo niečo čo by spodok zakrývalo... ale aj tak tak by nohy nikto na panvi neohol... ale nič som nevidel. Neviem, toť moje prve uvahy po zhliadnuti ... ale ten prvy na začiatku viem ako