mohla si mat super partnera, teraz ked si tu vycapila jeho email, tak mu kazda cajka z birdzu napise a mozno ti ho daktora preberie...si mala bez tej adresy mailovej dat radsej
Je mi potešením napísať vám v tejto moment.my meno je Rebeca Garang, videl som váš profil dnes a som záujem vedieť, you.However, chcem požiadať o vaše skutočné priateľstvo. Mám dobrý zmysel pre humor a na zem druhu mladých girl.I mať vážne dôvody, aby vás kontaktovať a dúfam, že môžeme zdieľať veľké skúsenosti spolu za sem. napíšte mi sem rebecagarang2@hotmail.com , takže sme si vymieňajú obrázky a dozvedieť sa viac o každej. Prial by som si, že počujem od vás čo najskôr. Boh vám žehnaj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
akosi mi unikla pointa..
a smiešne je že toto tu nie je poprvýkrát. slovo "spam" je asi neznáme slovíčko
Je mi potešením napísať vám v tejto moment.my meno je Rebeca Garang, videl som váš profil dnes a som záujem vedieť, you.However, chcem požiadať o vaše skutočné priateľstvo. Mám dobrý zmysel pre humor a na zem druhu mladých girl.I mať vážne dôvody, aby vás kontaktovať a dúfam, že môžeme zdieľať veľké skúsenosti spolu za sem. napíšte mi sem rebecagarang2@hotmail.com , takže sme si vymieňajú obrázky a dozvedieť sa viac o každej. Prial by som si, že počujem od vás čo najskôr. Boh vám žehnaj.
Vďaka svojej novej
priateľ,
Rebeca.