!!!!!! Pošli svojim trom známym tieto tri kúzelné hovná @@@ a šťastie ťa neminie. Ak to neurobíš, nájdeš štvrté hovno pod stromčekom! Veselé Vianoce prajem. !!!!!!
@johnysheek na mňa nie, ale to bude tým, že mňa v jedenástich nik nebalil. A v ôsmich som sa nechala zlanáriť na iba obyčajné "Som do teba, budeme frajeri?" Ale to bolo z trucu, že ma nechcel ten, do kt. som bola ja
(To, že ma o dva dni nechal, pretože "Už nie som do teba, ale do Miše alebo do Zuzy, ešte neviem" je vedľajšie, nejako mi to nevadilo)
@mielikki to nehovor nahlas, bo tie co maju teraz v 13 mindraky z toho ako velmi milovali niekoho a opustil ich tak budu mat este hlbsie depky..
to vies teraz su dvojtyzdnove vztahy parov ktori maju dokopy tolko ako @tomas tou najsilnejsou laskou aka kedy dvoch ludi putala k sebe
( @tomas prepac, ale v moj birdz sa ti to i tak zobrazi co pisem, takze to je jedno a tvoj vek "pozna" ci si "zisti" kazdy )
@snehovavlocka tak rad by som napisal "dalsia na peniaze" ale sam viem, ze do tej co by mi priniesla ferrari by som sa zamiloval za par sekund i ja /a nech by to bol i chlap. pokial by mi dal kluce od toho ferrari a eventualne zmluvu ze je moje/
((uz druha vec je ako dlho by to zalubenie trvalo.. myslim ze az do momentu podpisu a prebratia potvrdenia o tom ze auto je moje )
ja len...do riti teraz si uvedomujem že aj ja som mala 11...a tiež som mala takéto problémy,že sa mi niekto páčil a myslela som že je to láska a nebolo to ani len kamarátstvo ...chcela som napísať "chod sa hrať s autičkami" ale ked som si spomenula že aj ja...hmm ale poviem ti...máš času dosť!ešte sa natrápiš s babami! užívaj si kým sa dá
@roi a ako ti asi máme pomôcť? máme ťa k dotyčnej dáme doviesť za ručičku? a ešte niečo, ak to, že ju "máš vyhliadnutú" znamená, že sa ti páči jej zadok/prsia, vykašli sa na to. to ti NIKDY nevyjde. takže ak sa ti naozaj páči (nie ako vyzerá, ale aj ako sa správa) tak zdvihni prdel, neseď za compom a bež za ňou, pozvi ju do kina, na zmrzku...
nemozes len tak zohnat babu... iba v pripade ze by si sa na disku s nejakou zoznamil a opil atd, ale na to nemas,... ... a ja aj tak taku lasku neuznavam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
» www.mojevideo.sk/video/307d/bale...
ani nie
vsak preto.
nchodi so mnou do skoly
A co su baby vyklad? omg, radsej sa nauc pisat!
dievčatá nie sú tovar,aby si si ich len tak "vyhliadol"
máš 11,choď si radšej pozrieť telku alebo na bicykel...ale takéto veci riešiť v takomto veku a ešte na fóre,kde ťa ľudia iba vypindajú?
@roi o com si bol presvedceny?
!!!!!! Pošli svojim trom známym tieto tri kúzelné hovná @ @ @ a šťastie ťa neminie. Ak to neurobíš, nájdeš štvrté hovno pod stromčekom! Veselé Vianoce prajem. !!!!!!
(To, že ma o dva dni nechal, pretože "Už nie som do teba, ale do Miše alebo do Zuzy, ešte neviem" je vedľajšie, nejako mi to nevadilo)
.. mm, tato by usla, nevyzera zle.. aj tato.. a este tato.. a uz mam 3 vyhliadnute! keby nejaka nahodou nevysla..
................co na tom ze ludia maju spolu chodit z lasky...
ako sa moje dievča zatvári?
možno sa bude krásne červenať
presne jak ferrari, ja budem rád.
Naozaj prídem raz na ferrari
nasadneš ku mne ja sa rozžiarim,
horúca hudba pôjde z motora,
ty budeš moja krásna potvora.
to vies teraz su dvojtyzdnove vztahy parov ktori maju dokopy tolko ako @tomas tou najsilnejsou laskou aka kedy dvoch ludi putala k sebe
( @tomas prepac, ale v moj birdz sa ti to i tak zobrazi co pisem, takze to je jedno a tvoj vek "pozna" ci si "zisti" kazdy )
@snehovavlocka tak rad by som napisal "dalsia na peniaze" ale sam viem, ze do tej co by mi priniesla ferrari by som sa zamiloval za par sekund i ja /a nech by to bol i chlap. pokial by mi dal kluce od toho ferrari a eventualne zmluvu ze je moje/
((uz druha vec je ako dlho by to zalubenie trvalo.. myslim ze az do momentu podpisu a prebratia potvrdenia o tom ze auto je moje )
no... tak sa jej opytaj ci si nechce u teba pozret nejaku kreslenu rozpravku ..
zaplatíš mi???