mám iPhone, 90% môjho okolia má iPhone od rodiny cez spolužiakov po kamarátov, takže s týmto názorom sa nestretávam často. Možno v nejakých diskusných fórach ako napríklad toto a tam nemám potrebu niekoho o niečom presviedčať a ak som sa stretol s nejakou kritikou na iPhone tak to bolo od ľudí, čo majú staré nokie tlačítkové, lebo sa snažia o nejaký retro návrat asi
Povedz kamarátom nech si dajú niečo predpísať že možno sa to potom zlepší ak nie , tak im povedz že stále existujú zariadenia kde im dobrý ľudia pomôžu. Potom pochopia či sú blbý oni alebo iPhone . Ale rovno im povedz že oni
akože ja ho mám najmä preto, lebo som si zvykla na ipod a lebo je pekný a tak aj keď som už našla nejaké chybičky, stále ho ľúbim a často počúvam kritiku, že sa nedajú posielať obrázky atď -pokiaľ si teda nenainštaluješ nejaké vecičky
@HaterzFuckYou no logicky. tak to vyzera ked zavidia hlupi ludia, ked zavidia nech si to nechaju pre seba, ja vzdy zavidim potichu . to mas to iste ako chalani hovoria na pekne zeny ze su kurvy , iphony su blbe, proste vedia ze ich nebudu mat ale velmi by chceli tak musia na nich nakydat aby ti co ich maju neboli vo vyhode, alebo tak nejak ... podla mna iphone je o dost lepsi ako nokia lumia (co som videl) ale je aj o dost drahsi... mam iphone ale neviem ci by som si ho kupil znovu, asi by som vyskusal samsung, tie su za rozumnejsie ceny.. ale je to docela dobry telefon....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ako, ja som tiež zvolila iný phone ako iphone ale, je to dobrý mobil...
To ľudskej závisti si pekne vystihol