Tak momentalne hra Svedsko s Ceskom...a naozaj si prajem aby Cesi prehrali.....a co vy???a komu fandite najviac, kto chcete aby vyhral celkovo???.....no kedze my uz sme tam neni.....ale aspon sme sa zachranili.... ....no tak piste som zvedava....
7. Môj názor. Česi sú dobrý, určite by nám fandili. Ja som bol v Prahe keď sme vyhrali zlato, na hlavnom námestí boli ešte viac ľudí ako v Blave a fandili nám.
Dufam ze Cesi odidu-su prilis namysleny a najviac to vidiet na spravani komentatorov na CT2 ked davali zapasy so Slovenskom-absolutne ponizovali Slovakov
11.praveze ceski komentatori su kustik objektivnejsi, nie ako slovenski.. slovenski hokejisti su pomali, nedosledni, mantavi.. a komentator sa rozplyva, ze chlapci, dobre to hrame
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
tak aspon povedzte, ze su vam nesympaticki ceski sportovci, to je trocha lepsie
fuj, zavist je hnusna vec..
a 5.ja myslim, ze mnohi by slovensku fandili
........celkovo fandim Rusku
11. Niesu namyslený, rovnaký ako všetci.
Spomeň si na semifinále 2002
"Posielame švédov do... boja o tretie miesto"
Určite by to Český komentátor nepovedal. Mne sa zdajú byť Slovenský namyslený a ako vidím aj Slováci sú namyslený.
12. Presne tak