Je to blbosť,že tam dávajú také mrte chudé... Potom si to holka s priemernou postavou a priemernou postavou + ,nechce obliecť lebo ,,to nosia iba tie chudé s catwalk " aspon teda v mojom okolí ...
"Ženských časopisov, v ktorých tučné redaktorky v teniskách a teplákoch od stola radia, ako má vyzerať, čo má nosiť, ako má myslieť a aký má mať orgazmus moderná žena."
ide len o to že si potom mladé dievčatká vytvárajú také stránky ako pro ana a držia nezmyselné hladovky a to len kvôli tomu že teraz je v móde vychrtlina , tučnota je tak isto zlá ale čo normálna postava ? teraz sa riešia len tie dve prehnaná chudosť a tučnota. Mali by sa už konečne zamerať na normálnu a zdravú postavu, o tej sa hovorí najmenej.
Ja si myslím, že modelky predvádzajú preto, pretože na chudých ľuďoch vynikne aj to, čo na normálnych nie.. t.j. v čom normálny človek vyzerá tučne...a článok, ehm...myslím, že to nebolo písané príliš objektívne, skôr z toho cítim niečo dosť negatívne...
Je to vec vkusu..vždy budú na jednej strane ľudia,ktorým sa prirodzene chudé / štíhle ženy páčia (nemyslím už anorektičky) alebo tí,ktorým sa páčia plnšie ženy...
Ja osobne považujem za krajšie ženy tie chudé.. pekne zdravo štíhle,jemne vyšportované. A pekne ich postava vynikne aj na mólach
Mne sa plnoštíhle modelky páčiť nebudú,ale to je len jeden pohľad na vec.
Cítim z toho človeka dosť zakomplexovanosť. Keby to písala žena povedala by som, že má asi tak 150 na výšku a 120 na šírku... Takto neviem čo si mám o autorovi myslieť, či ho rajcujú ženy s nadváhou alebo čo... Inak s článkom vyložene nesúhlasím, chápem z toho, že mať pneumatiku okolo brucha je normálne a viete čo? Nie, nie je to normálne. S týmto článkom súhlasím všetkými desiatimi » myemptyjournal.blogspot.com/2011/01/be-skin...
@caramelbiscuit ani podľa mňa to nie je normálne, tučnota je rovnako zlá ako vychudnutosť. len si myslím že by mohli byť aj modelky s normálnou postavou nie len tie tenké
je to hrozné, až z tých "žien" ide strach... bŕŕŕ, kosti, rebrá im trčia, nevedia sa normálne najesť, obliecť si pohodlné deravé tepláky... no ľudia sú rôzny, ale ja proste nikdy nepochopím, ako sa niekomu môžu páčiť také vychrtliny, ktorým trčia rebrá... neviem si to predstaviť... a ešte aj predvádzajú nenormálne oblečenie na sebe, čo si normálny človek neoblečie... neviem čo dodať, humus, zakázať to !
podla mna ak niekto stale drzi diety aj ked je chudy je strasne nezdrave, teraz je clanok aj v Eve ako je to s modelkami, ze im stale nadavaju ake su tucne a ziju na bananoch a eviane strasne nezdrave, podla mna najkrajsi ludia su ak sa zdravo stravuju a hybu sa, lebo od stravy zalezi aj kvalita vlasov, nechtov, koze...alebo aj trochu pri sebe ludia su podla mna krajsi ako vychrdnuty a najradsej by som bola keby aj na molach boli zeny, ktore su normalne zdravej vahy a v obleceniach, ktore sa daju aj bezne nosit Mne sa napriklad paci jednoduche elegantne oblecenie s peknym detailom, nejakou maslou alebo satenovou stuzkou a podobne
ja som minule čítala jeden článok že nejaká modelka jedla len kocku nejakej čokolády aby neodpadla .......a každý si myslí ako je tým modelkám super ale je to svinstvo ......ked su posadnuté svojim telom a ked to končí samovraždou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
tým nechcem uraziť prirodzene vychrtlých ľudí (a seba už vôbec nie)
a vari to nerobí aj autorka článku?
Ja osobne považujem za krajšie ženy tie chudé.. pekne zdravo štíhle,jemne vyšportované. A pekne ich postava vynikne aj na mólach
Mne sa plnoštíhle modelky páčiť nebudú,ale to je len jeden pohľad na vec.
mňau
na ploche vyzerá všetko pekne
podľa môjho názoru, niektorí návrhári mali byť maliari