áno ale nehovorí mi vyslovene že som tlstá... by mi inak na smeč nahrala ale že mám v niečom riť ako dva dni pred pôrodom a tak
ale keď sme u babky, ktorá ma chce natlačiť všetkým čo sa do človeka tlačiť dá, tak to už horekuje ako málo jem, aká som pochudnutá a babka sa pridá že aké mam JA prepadnuté líca
Nikdy nikdy nezabudem,keď som ešte na základke musela chodiť určitý deň v týždni do nemocnice, so zošitom,kde som si musela písať čo som zjedla.. proste si moja mama myslela,že som anorektička..proste celé zle.. vkuse iba "Jedz!! Daj si. Zase si nič nezjedla, načo potom varím?!...atď" o to viac som nemala chuť jesť.
Ale vyrástla som z toho, už jem normálne,ale keď sa mi napr stane,že sa raz-dvakrát nenaobedujem schudnem aj dva tri kilá za tie dni ...
ked mam depresie z mojej postavy tak na mna vrieskaju ze som anorekticka, zesom chuda...a zase inokedy,ked idem vecer jest tak mi mama povie ze "necuduj sa,ze mas ccelulitidu ked jes po nociach"
Už od dvanástich rokoch mamka hučí jaká som vypasená a tak..pritom som vtedy určite nebola, bola som normálne decko...a teraz som fakt tučná ale nemusí mi to stále vykrikovať ako keby som to sama nevedela...rodičia proste vedia byť niekedy strašní (ach)
@teriq ani tvoja rodina na to nemá dôvod Terez, proste netreba to riešiť, hlavné je byť sám so sebou spokojný, ale keď ti to povie niekto blízky je to rana pod pás skrátka :/
mne to otec vyčíta každý deň, že mám nadváhu, že som hlúpa a špatná a keď zas niečo dosiahnem za čo by mohol byť aspoň ticho keď už pochvalu čakať je asi moc, tak povie, že sa to dalo lepšie a aj tak budem upratovačka
Hej, vravia mi to. Ale oni to nemyslia v zlom. Ono je to skôr podané od maminky tak, že: "Robo, pozri sa na seba ako vyzeráš, to chceš skončiť ako ja?" a ták..
@loveee však toto. človek môže byť so sebou spokojný, ale potom ti niekto vmietne do očí a ešte milujem "no ale ak si ty spokojná....a si ?" no čo už. nemôžu byť dokonalí vo všetkom
ja len zíram to čo za rodičia chodia po svete. Ale k téme- nie, negatívne asi vôbec ( iba párkrát zo srandy že súťaž o najväčšie prsia asi nevyhrám . Práveže skôr pozitívne, mama chce moje brucho a pevné nohy (ja by som menila za jej dlhé
oco ma furt po zadku trieska, že by som mala konečne začať chodiť do fitka a mama zas toči furt o tom ako mi rebrá trčia a aká som chudá a že už by som mala začať jesť konečne a že by mi aj prsia narástli.. tak fakt neviem kde mám hlasovať
Mávali,keď som nejedávala doma tak sa mi mama vyhrážala že pôjdem psychológovi sa liečiť...A ešte babka občas niečo povie,ale to už asi len zo zvyku,aj keby som mala 90kg mi bude hovoriť aká som strašne chudá
Ak by ste si chceli trochu financne prilepsit tak sa zaregistrujte na » bux.to/register.php?r=... , je to "praca" tak na 5 minut denne ale popravde mesacne je tam zarobok tak 5-10 eur, niekolko nasobne viac sa da zarobit ak nahovorite trebars rodinu/kamaratov a budu klikat "pod" vami, registracia je zadarmo, ak mate cas alebo sa nudite tak vyskusajte, jedine co treba tak este si zalozit internetovu penazenku alertpay aby vam mali kde zaslat peniaze, zakladna znalost anglictiny uplne staci, pripadne jednoduchsia registracia je na stranke: » www.20dollars2surf.com/?ref=583667...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
ale keď sme u babky, ktorá ma chce natlačiť všetkým čo sa do človeka tlačiť dá, tak to už horekuje ako málo jem, aká som pochudnutá a babka sa pridá že aké mam JA prepadnuté líca
Iróniou je,že moja matka,ktorá keď si sadne za volant a neni posunuté sedadlo tak zatrúbi, mi hovorí že sa pomaly cez dvere nezmestím
tak ale zabijem sa teraz?
....v rámci srandy of course
Ale vyrástla som z toho, už jem normálne,ale keď sa mi napr stane,že sa raz-dvakrát nenaobedujem schudnem aj dva tri kilá za tie dni ...
brat: "si tučná"
rodičia v ramci srandy
pred polrokom:"ty nejedz už,veď máš riť jak tvoja sestra" (ps-KUFOR)
teraz-"bea,chod fotiť do playboy-a,budú ľahké keše"
ani s jedným ich tvrdením som zatiaľ nesúhlasila a pravdupovediac,je mi to jedno
na usudok rodicov sa nespolieham ja som dostatocne sebakriticka