mozno niektori, ti slusni....vacsinou su vsak natolko zhovadili, ze nemaju uctu k nikomu a k nicomu a dobru vlastnost by som na nich zrejme dlho hladal..
určite áno... podľa nejakej zberby netreba hodnotiť všetkých... keby to tak bolo tak potom ani žiaden biely nemá žiadnu pozitívnu vlastnosť a už by ste mohli s tým prestať, je to trápne
To nie je otázka etnickej príslušnosti. Ľudia majú aj pozitívne vlastnosti. Samozrejme, tiež je na mieste otázka, čo sú podľa teba pozitívne vlastnosti. Aj príslušníci neprispôsobivej zberby majú aj pozitívne vlastnosti.
@semhamhamham vidíš. ja som vyrastala u nás na sídlisku, kde je cigáňov kopec, aj dobrých, aj zlých. mala som väčšinou šťastie, šéfuje mi rómka a ona sa k tomu ešte aj hrdo priznáva. a to má pozitívnych vlastností nad hlavu.
takže neviem, z akej učebnice alebo wikipédie si zas toto vytiahol.
@28@semhamforas - ja si myslím, že sa skôr hanbia za svojich neprispôsobivých spoluobčanov a nie za svoj cigánsky pôvod... Ja sa tiež občas hanbím za slovákov v zahraničí ale nehanbím sa za to, že som slovák. A tá poznámka o deťoch slušných cigáňov - tak tou si to zasa zaklincoval... potom sa čuduješ, že ťa ľudia majú za to, za čo ťa majú...
@sehamham a ja zasa nepoznám žiadneho cigána, ktorý by sa hanbil za svoj pôvod. tvoja väčšina voči mojej väčšine, hmm. som väčšia väčšina. tvoja väčšina pozostávajúca cca. z piatich verzus moja väčšina s kamarátmi z detstva.
veľmi odvážne rozprávaš o dátach, ktoré u nás neexitujú a neboli vytvorené.
@34@semhamforas - "chápem že pre človeka čo sa s cigánmy baví je veľa vecí normálnych" - a presne o tom to je.... keď sa človek s niekym baví, zistí, že sa vo svojom úsudku neraz mýli... Váš policajt - možno to vystihuje zreteľne JEHO ale nie celé etnikum
Tí čo žijú v osadách, ak sa to tak dá vôbec nazvať, skôr je to povrchová žumpa so zhnitým drevom, ktoré su vraj domy, tak nie. Ale tých možno 0,5%, ktorí sú normálni, to je už niečo iné.
Ako ktorý,niektorých sa bojím tých z nášho mesta ,to sú taký ovešaný reťazami, s dlhými sukňami, bezzubým úsmevom a hlasom jak zvon ,tých sa teda moc bojím...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
že vraj cigáni minule v Tescu rožky opľúvali...... to už kde sme??
Tu sa škoda vyjadrovať!
Asi by som mala založiť anketu, že či majú rozum tí, ktorí si myslia, že všetci ľudia rovnakej pleti majú rovnaké vlastnosti!
To nie je otázka etnickej príslušnosti. Ľudia majú aj pozitívne vlastnosti. Samozrejme, tiež je na mieste otázka, čo sú podľa teba pozitívne vlastnosti. Aj príslušníci neprispôsobivej zberby majú aj pozitívne vlastnosti.
Choď sa radšej upáliť...
a vysoky sexualny apetit
@semhamhamham vidíš. ja som vyrastala u nás na sídlisku, kde je cigáňov kopec, aj dobrých, aj zlých. mala som väčšinou šťastie, šéfuje mi rómka a ona sa k tomu ešte aj hrdo priznáva. a to má pozitívnych vlastností nad hlavu.
takže neviem, z akej učebnice alebo wikipédie si zas toto vytiahol.
veľmi odvážne rozprávaš o dátach, ktoré u nás neexitujú a neboli vytvorené.
Nehádzať do jedného vreca!!!
ale niektorí sú v pohode myslím