hej hej, určite musia sa starať o kopu vecí čo my nie... ale skôr, nieje to tak dané 18 rokom, ale tým, že keď začnú sami bývať (u niekoho napr až v 25 alebo tak) čiže byť mladým je super
určite to majú ťažšie dospelí...viem to posúdiť aj na sebe...od 18-tky mám stále menej času a viac povinností...a ked prirátam tú zodpovednosť, ktorú dospelí majú...tak radím všetkým pod 18, aby si užívali každý bezstarostný deň.
No oni to majú ťažšie ako my.. ale ako si to vezmeš.. naše problémy sú pre nás najťažšie.. pre každého sú jeho problémy najťažšie.. ale pre dospelých obzvlášť... My ako ,,deti" nemáme na starosti zarábať na celú rodinu, riešiť problémy okolo seba, za seba, za rodinu atď. atď... Takže, jednoznačne dospelý
Skôr takí ľudia možno od 25 cca, neviem to ohraničiť vekom. Záleží to od "dospelosti" človeka.. Ťažké to môžu mať aj deti. Len dospelí ťažšie v tom, že majú viac povinností.. (dospelí ale naozaj)
Jednoznačne dospeli, som uz osamostatnená a je to uplne nieco iné ako študentský život. A to si ani neviem predstavit ked sa budem musieť starať aj o decko. Niet nad mladosť a "bezstarostnost"
Majú oveľa oveľa oveľa viac problémov a povinností ako my.
Našou úlohou je vlastne len chodiť do školy.
Ale úlohou dospelého človeka je - chodiť do práce - často krát nie len do jednej - zarábať si na jedlo, bývanie a s tým súvisiace pôžičky a podobne, navyše musia živiť aj svoje deti a ich rozmary...
K tomu ešte ani nepočítam že mnoho dospelých sa vzdeláva aj naďalej - rôzne nadstavbové štúdiá a pod...
Mám osemnásť ale necítim sa, že by som bol už dospelý Dospelým sa podľa mňa človek stáva keď sa osamostatní od rodičov a začne byť závisly na svojom plate. A jednoznačne majú dospelý tahžší život.
ja mam 21 zijem sam pracujem.. a poviem vam nieje to vobec ziadna sranda ... platit najom, jedlo, podavat danove priznanie kazdy rok... a kopec dalsich povinnosti... ani neviete jak by som sa rad vratil o takych aspon 5-6 rokov dozadu... jaaj bezstarostny zivot
noo jasné že majú.. my nadávame že musíme chodiť do školy a učiť sa.. ale oni sú od rána do večera v robote.. potom sa musia starať o domacnosť a iné veci... čiže.. jasné že to majú ťažšie.. ale tak zas si myslím že existujú aj výnimky..
podľa toho, či majú rodinu, alebo nie, myslím, že tí čo majú rodiny to majú dosť ťažké... ale tí čo nie, tak tým záleží na práci a priateľoch a môžu si užívať, tým pádom to majú ľahšie... ale každý je tvorcom svojho šťastia, takže nezáleží, či je to dospelý alebo nejaký pubertiak... (s výnimkou detí, ktoré za veľa vecí nemôžu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Mnoho ľudí má 18 a sú to furt deti..
Skôr takí ľudia možno od 25 cca, neviem to ohraničiť vekom. Záleží to od "dospelosti" človeka.. Ťažké to môžu mať aj deti. Len dospelí ťažšie v tom, že majú viac povinností.. (dospelí ale naozaj)
Majú oveľa oveľa oveľa viac problémov a povinností ako my.
Našou úlohou je vlastne len chodiť do školy.
Ale úlohou dospelého človeka je - chodiť do práce - často krát nie len do jednej - zarábať si na jedlo, bývanie a s tým súvisiace pôžičky a podobne, navyše musia živiť aj svoje deti a ich rozmary...
K tomu ešte ani nepočítam že mnoho dospelých sa vzdeláva aj naďalej - rôzne nadstavbové štúdiá a pod...
Takže tak..
príliš starostí, málo zábavy, veľa práce... čaká nás to...