Ahojte, Vedel by mi poradit niekto make-up? potrebujem ho hlavne na zjednotenie pleti + prekrytie malych nedokonalosti.Mam suchu plet svetlejsieho odtiena, preto by som chcela poradit nejaky make-up hlavne bez takych tych oranzovych odtienov A v rozumn
well, myslím, že je ťažké odporúčať make-up keď ťa človek nevidí
A mlčala by som, ak by si nenapísala, že máš suchú a bledú pleť, lebo som na tom rovnako, tak som si povedala že snáď by som vedela pomôcť
Ázijské BB creamy sú super, willbebetter má pravdu.
Ja teda odporučím veci ak sa ti nechce čakať 3 týždne keď to príde z ázie, prípadne za to dávať 15 eur min (ale oplatí sa)
Ja mám na svoju pleť rada Wake me up od Rimell, je super, nevysušuje, najsvetlejší odtieň je fakt fajn na bledú pleť. Nie je oranžový, skôr ružovšie odtiene by som povedala.
A druhý typ, podľa toho akú máš farbu pleti - Healthy mix od Bourjois je super, ale ten je troška taký...žltší, tak podľa toho akú máš farbu pleti, ale make up je to super
... uh a ešte hydratačný make up na ultra svetlú pleť (ja používam v zime je dermacol Imperial
Tak. vyčerpávajúca odpoveď na tému make- up. Idem teraz urobiť niečo nech zo mňa nechrlí estrogén
@2 že ultra svetlú pleť Dermacol Imperial je skvelý, ale pre mňa ešte stále kinda tmavý. A veľmi sa mi zachytáva v mimických vráskach, ke´d sa usmievam. Just sayin.
Trosku mimo temy, ale skus po dobu minimalne troch tyzdnov pit kazde rano na lacno pohar citronovej teplej vody (vystavena polovica citrona) a uvidis tie zazraky na pleti
a nestačil by ti len púder na zjednotenie pleti? ja používam len ten a korektor. aj preto, že sa mi nechce experimentovať s inými vecami a z púdru sa mi nikdy pleť nezhoršila.
Okej, toto je moja chyba, lebo mám super pamäť
Keďže som veľmi neorganizovaný jedinec, čo rád skúša čo ho napadne, it happens..
Dievčatá majú pravdu, vyhrabala som ho, skúsila a naozaj nie je tak svetlý, takže sa ospravedlňujem, ak by si si ho kúpila a nesadol by.. Fakt nie je ultra svetlý (Ale hydratuje fajn
... otázkou je, čo som ale potom používala v zime...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A mlčala by som, ak by si nenapísala, že máš suchú a bledú pleť, lebo som na tom rovnako, tak som si povedala že snáď by som vedela pomôcť
Ázijské BB creamy sú super, willbebetter má pravdu.
Ja teda odporučím veci ak sa ti nechce čakať 3 týždne keď to príde z ázie, prípadne za to dávať 15 eur min (ale oplatí sa)
Ja mám na svoju pleť rada Wake me up od Rimell, je super, nevysušuje, najsvetlejší odtieň je fakt fajn na bledú pleť. Nie je oranžový, skôr ružovšie odtiene by som povedala.
A druhý typ, podľa toho akú máš farbu pleti - Healthy mix od Bourjois je super, ale ten je troška taký...žltší, tak podľa toho akú máš farbu pleti, ale make up je to super
... uh a ešte hydratačný make up na ultra svetlú pleť (ja používam v zime je dermacol Imperial
Tak. vyčerpávajúca odpoveď na tému make- up. Idem teraz urobiť niečo nech zo mňa nechrlí estrogén
Keďže som veľmi neorganizovaný jedinec, čo rád skúša čo ho napadne, it happens..
Dievčatá majú pravdu, vyhrabala som ho, skúsila a naozaj nie je tak svetlý, takže sa ospravedlňujem, ak by si si ho kúpila a nesadol by.. Fakt nie je ultra svetlý (Ale hydratuje fajn
... otázkou je, čo som ale potom používala v zime...
No v každom prípade, good luck