Baby potrebovala by som od vás malú radu Známa mi poradila nech si kúpim nejaký make-up od astoru. Ale ja mám troška problém si vybrať Potrebovala by som fakt bledý make-up (niekedy je fakt problém taký najsť . Taký, ktorý má asp
tak toto aj mna zaujima ... ale inak by som ti poradila dermacol cover ... az na to, ze nechces aby to vyzeralo ako maska ... aj ked, ked sa to naucis si davat fakt len kus toho tak je to celkom v pohode ... ja ho zvyknem riedit aj kremom ... a krytie ma uzasne ... ale ked chces astor, tak si pockam aj ja na odpovede :- )
» www.dermacol.cz/dekorativni-kos... celkom dobré krytie, nie je taký maskoidný ako dermacol cover a ak ti stačí aj stredné krytie tak ti bohate postačí tento púder:
úplne ho zbožňujem... je lahky na pleť, veľmi dlho vydrží (áno stojí 11-12e, ale mám ho vyše pol roka a stále tam tretina je...aj ekď pravda, posledné dva mesiace sa skoro vôbec nemalujem)
ja používam rimmel match perfection,ten trochu kryje,je ľahký a dlho vydrží a potom niekedy to miešam s dermacolom len ten je trochu oranžovejší. ale ten kryje lepšie.
a používam púder z @3 a ešte maybelline affinitone.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» www.dermacol.cz/dekorativni-kos...
úplne ho zbožňujem... je lahky na pleť, veľmi dlho vydrží (áno stojí 11-12e, ale mám ho vyše pol roka a stále tam tretina je...aj ekď pravda, posledné dva mesiace sa skoro vôbec nemalujem)
a používam púder z @3 a ešte maybelline affinitone.
najlepší
» www.astorcosmetics.com/products/face/f...
krytie je tak akurát