NIkdy v zivote uz nebudem setrit na make-upe.. A teraz mam na mysli cenu twjto polozky. Akoze ked som si sla kupit make up, mala som v plabe kupit nieco dobre..ale vsetky "moje" odtiene boli vypredane..tak som sa ulakomila a kupila si taky make-up MIssSpo
Ja si maľujem len oči, mejkap a podobné sajrajty, mi už príde ako machlenie sa... nepoviem na nejakú príležitosť, ale na bežný deň, mi to príde fakt zbytočné. To ja si radšej to jedlo doprajem
S tym makeupom od tej jeblej znacky Misssporty mas uplnu pravdu,neoplati sa to kupovat ja som si ho nekupovala ale ked sa mi minul moj od kamosky som si pozicala ten misssporty a skor som bola flakata z toho a nechutnu farbu som mala,radsej zaplatit za kvalitu ako vyhodit peniaze za nieco co mozes drbnut do kosa rovno...! Co sa makeupov tyka u mna su naj znacky Loreal,Astor, Rimmel atd...Uz makeup,puder pouzivam len ked idem vecer niekam,na disko atd.. na normalny den alebo do skoly ked sa mi nechce vecinou rano nejak paprat s tym staci linka,spirala,tiene lesk alebo ruz
19. presne , ten puder je dobjy ,ja si len ten kupujem, no ten makeup naozaj asi nestal za nic , nebol stary ? DD
a co sa tyka to ci sa malovat alebo nie , hm to je kazdeho osobny nazor , mylim ze trosku spiraly a lahuckeho make up-u alebo pudru neuskodi ani jednej babe , no nie ?
hm. a nebola chyba v podkladovom kreme? lebo ak si das najprv podkladovy, tak by sa malo cakat 15 minut a potom naniest make up, kvoli tymto sulcekom. ono niektore make upy su viac na mastnej báze a niektore su viac prilnave,mozno preto si s tym u inych znaciek nemala problem.
a baby, hovorte co chcete, ale nezijeme v idealnom svete, a v ovzdusi je tolko sajrajtu, ze radsej nech sa da na vrstvu make upu, ktory posluzi ako filter, ktory sivecer zmijem, ako ked mi to sadne vsetko priamo na kožu a kym sa vecer dam do hygieno-očisty, uz mam zapalene kdeco na ksichte.
takze nie je to o tom, ze make up = machlenie sa do neprirodzena.
uznavam "instatny make up" to je taky co ani nevidno a vjde vas to do 10 minut prace..
ja make up nepouzivam a myslim si ze ho nepotrebujem..aby som si nicila tvar v mladom veku to teda nie...a ked ma moj priatel xyti za tvar a zostane mu na ruke make up....blee...
ja si kupim make-up u nas v dedinskej drogerii za 89,-Sk a aj dobre kryje nerozmazava sa hned aj celkom vydrzi,viem ze niektori si myslia ze je to "lacna sracka" ale ja si vzdy tam kupujem za tuto cenu make-upy a su dobre
24. tak to je fajn, ze si to o sebe myslis, ale ja to zial o sebe povedat nemôzem
Nikomu neuskodi ak sa rano aspon trochu upravi. Make-up (prip. puder) a spirala su podla mna zaklad, bez toho sa nepohnem. A preboha ved nezijeme v stredoveku vsetci tu pisete ze to zbytocne skodi pleti...ved ked si kupite kvalitny make up a pravidelne ho na noc odlicujete, tak sa nemoze nic stat ja ho pouzivam od 15tich (alebo 16tich??) a moja plet je stale taka ista..
make-up ,tak dnesne uz skoro vsetky kvalitne len si treba vybrat vhodnu znacku..najlepsia je vraj od vischi hoc pouzivam maxfaktor xe,ale fakt ak mas peknu plet netreba ti nic,a tych par viraziek zakrijes aj korektnou tycinku a bude to spoko..a to ti ch aj skor zahoji...a nezabudaj ,prirodzenost ze najkrajsia je prirodzenost
ja mam zase spiralku od miss sporty a ziadny problem nie je...ja make-up poiuzivam (samozrejme s mierou) len musi byt nejaky kvalitny bud rimmel alebo ptoom dobry je ak aknecolor a co sa tyka toho malovania...makeup, spiralka, lesk na pery a ide sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
O tom som sa aj ja nespočetne veľakrát presvedčila
jak mne sa len nepači ta omietka na dievčatach....
a co sa tyka to ci sa malovat alebo nie , hm to je kazdeho osobny nazor , mylim ze trosku spiraly a lahuckeho make up-u alebo pudru neuskodi ani jednej babe , no nie ?
ja make-up nepouzivam doteraz,bo mi vadi,myslim,ze vyzeram dobre aj bez neho...len spirala,obocie a ideeeeeeeeeeeeem...
a baby, hovorte co chcete, ale nezijeme v idealnom svete, a v ovzdusi je tolko sajrajtu, ze radsej nech sa da na vrstvu make upu, ktory posluzi ako filter, ktory sivecer zmijem, ako ked mi to sadne vsetko priamo na kožu a kym sa vecer dam do hygieno-očisty, uz mam zapalene kdeco na ksichte.
takze nie je to o tom, ze make up = machlenie sa do neprirodzena.
uznavam "instatny make up" to je taky co ani nevidno a vjde vas to do 10 minut prace..
a presne ako tu uz spomenula @jogurtovakultura je to o tom, ze make-up sluzi ako filter na zachytavanie necistot
stavim sa o co chcete chalani, ze ani by ste nespoznali,ze niektore baby maju na tvari make-up
treba vediet ako sa to robi
Nikomu neuskodi ak sa rano aspon trochu upravi. Make-up (prip. puder) a spirala su podla mna zaklad, bez toho sa nepohnem. A preboha ved nezijeme v stredoveku vsetci tu pisete ze to zbytocne skodi pleti...ved ked si kupite kvalitny make up a pravidelne ho na noc odlicujete, tak sa nemoze nic stat ja ho pouzivam od 15tich (alebo 16tich??) a moja plet je stale taka ista..