Ahojte , chcela by som poradit ohladom nanasania make upu ..ako si ho nanasate .. ked si dam ja . tak si ho neviem ani poriadne rozotriet a vyzerate to dost debilne. tak poradte pls.. mam tekuty make up
posli mi fotky a spravim ti take make upy ze az ale to ti asi moc nepomoze co? normlane kokso ved kudni si to na tvar a rovnomerne si to rozotri trenuj si to na nivei alebo na ruke s makeupom tam to uvidis lepsie, ked neveris zrkadlu
Ja make up nepoužívam, ale rozotieraj ho ako krém, smerom von..... Po pravde sa má vraj vklepkávať, ale neviem kto by mal tolko času ale sú na to originál také "hubky" v drogérii kúpiš....
Skus make up od Loreal true match.Je to praskovy make up s pudrom,ma stetec na nanasanie.Uplna bomba aj prvacka by to zvladla.A tekuty:najprv si dak podklad.krem dobre rozot.a z make upu si sprav bodky-kratke ciarky a penickou na to urcenou roztieraj pokial nebudes mat pocit ze je to rovnomerne.Na dennom svetle.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov