Ahojte, mám suchú pleť a po nanesení makeupu je v pohode, no po 4-5 hodinách sa mi začnú robiť mapky a fľaky a to aj keď si dám pod to dosť krému a nemám šupinky. Zvýrazní mi to suché miesta, aj keď používam kvalitný makeup. Neviete, ako tomu predísť, pop
Nepouzivaj makeup alebo si ju premastuj dobre... nivea je super alebo taky krem ktory mivelmi pomohol od kozneho ale je na predpis no neviem ako sa vola jed pridem domov a nezabudnem tak ti napisem
Skus primer pod makeup. Malo by to zjednotit plet, vytvorit taku suvislu podkladovu vrstvicku. A potom este tusim existuju aj zvlhcovacie spreje, zvlhcis - nasprejujes si to na tvar, povedzme ze jemne domejkapujes potrebne miesta, zjednotis to jemne pudrom...hm neviem, skusam poradit co by som ja robila, ale tazko, ked ja mam zmiesanu plet a to ze by bola sucha u mna fakt nehrozi
@dzongoo skúš si pleť najprv poriadne ošetriť hydratáciou. Problém je zrejme v tom, že ju máš maximálne suchú a predpokladám, že aj make up nemáš vhodný - ak máš dlhodobý problém so suchou pleťou - kúp si aj adekvátny make up k tvojej pleti. Neverim ze ked si kupis na suchu plet tak sa ti aj tak vysusuje tvar. ved taky make up je riadne mastny ze sa az lesknes z neho
ja mám tiež strašne suchú pleť a to ešte keď sa aj poriadne nakrémujem,tak sa v priebehu dňa začnem trochu šúpať a vyzerá to horšie než keby som mejkap nemala
tak si dávam iba korektor,keď nemám až tak hnusný ksicht a ešte horšie to je,keď si dám aj púder ...mne nič nepomohlo..ale strašne sú super všelijaké masky na suchú pleť,to mi dosť pomohlo.
Tak na prvom mieste by mala bzť pokožka hydratovana aj z vnutra. Odsleduj si pitný režim. Zisti si aký máš konkrétne typ pleti. Niekedy to totiž nevedia ženy správne určiť. Daj si do poriadku pleťovú starostlivosť (čistenie, tonizácia, hydratacia). A podľa typu pleti sa dalej vyberá báza pod makeup ( tých je tiež kopec, ale pozor na silikónove, tie možu upchávať pory u mastnej pleti), makeup, puder atd. Ja si toto všetko zhrniem do jednej objednávky na notino.sk a mám pokoj skoro na pol roka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Inak aky makeup pouzivas konkretne?
taktiež skus zmeniť make-up aj keď je možno kvalitný, tak ti asi nesedí
a nakoniec setting spray
tak si dávam iba korektor,keď nemám až tak hnusný ksicht a ešte horšie to je,keď si dám aj púder ...mne nič nepomohlo..ale strašne sú super všelijaké masky na suchú pleť,to mi dosť pomohlo.