Muselo by mi jebat. Ale mal som blink eru, takze som tiez sem tam behal s ofinou jak taky asocial. Dnes uz mi z toho vsetkeho ostali len nausnice a sk8 handry, ktore su pre mna uplne najpohodlnejsie zo vsetkeho co som sa snazil nosit.
nosila som cierne vlasy a makeup, ale nikdy nevyzerala ako emo, skor ako klasicky fanusik rockovych a metalovych (nie emo) kapiel... na kope fotiek sa dokonca usmievam
Hej mal som takú éru ale prešlo ma to rýchlo Horšie bolo keď som mal Bieber éru a pomaly každých 30 sekúnd som robil hairflip
Ale dievčatá sa mi páčili furt s ofinou viac než bez nej.. Neviem čom ale proste také pekňučké sú s ofinou No čo všímam tak sa taká ta ofina cez čelo už asi nenosí Snáď ešte príde také módne obdobie keď to zas bude IN a budú tak mať ofinky skoro všetky dievčatá :3
@mielikki máš tú našu emo foto? neviem ji nidkde násjť a ty si fotoalbumy mazala/alebotiichneukazuje
lenže my sme boli take brutcoreeternaldarkness emá .D a dosť sme sa pri tom bavili .D
Mňa to tiež našťastie obišlo. Ale mal som éru strašného metalistu ešte donedávna. Vlasy po kríže, všetky veci čierne a ťažká muzika v mobile. Výstižnú fotku asi nemám.
@lawey doma ju pohľadám, presne viem, čo myslíš a hodím t o sem!
ale aj tak si pamätám, ako si mi vravela, že by som si mala nafarbiť vlasy na čierno, lebo mám modré oči, bola by zo mňa pravá gotička a tí majú čierne vlasy a modré oči!
Ja som nemal, ja som bol skor taký minimalistický flegma-grunge-skate-punkový. Samozrejme dnes sa s toho dochovalo tak maximálne punk v mojom plyliste. Velmi ma posledne potešilo keď som chalanovi čo mal na izbe skate ukázal par triky a tak som sa potešil ze si ich este pamatam.
Ale nikdy nič extravagantné či nožnicami si rezajúce zápestia a tak, ja som si čítal hral hry a bol šťastný
no to bolo keď som mala asi 12 bohužiaľ , fotky už nemám. ale pamätám si, že som bola úplne nešťastná z toho, že nemôžem byť emo, lebo nemám čierne vlasy. tak som sa stále fotila len na čiernobielo ja som mala veru kadejaké éry.
ja som tuším žiadnu éru nikdy ani nemala No vlastne....keď som mala asi trinásť, dalo by sa povedať, že som chodila v 70´ties štýle...také tie tričká s límčekom, široká čelenka a A-čková sukňa..alebo zvonové nohavice
dám si túto diskusiu do záložiek a zakaždým, keď budem mať NAPIČU náladu, si ju rozkliknem a budem sa smiať na tých fotkách a hlavne ak niektorých poznám aj osobne OMG
pamatáš sa, kedy sme sa zoznámili? sto rookov dozadu? To som mala 14 rokov, asi 150 kil, ofinu cez oci a citila som sa. škoda, že ja nemám žiadnu fotku, bo zo stareho nicku som všetky pomazala, z FB radšej tiež a univerzum našťastie zariadilo, aby sa všetky moje dokumenty z tých XY počítačov, čo som postriedala, nezachovali. ale rada by som vám prispela do zbierky, lebo to je fakt unikát
tak pseudoemo možno som vtedy totiž zvrátene chodila v ružovom a teraz som už normálna a nosím čiernu ale nosievala som riadne čierne oči zväčša ešte k tomu.
a jasne, ze som mala, ale neviem najst poriadnu fotku!
ale pri tejto som si spomenula, ako som si myslela, ze ked mam na tricku napisane slovo rock v akomkolvek vyzname, tak budem hrozne drsna xDDDDDDDDDDDDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
112 komentov
[/IMG]
14 ročný tosom D
2ZpdC1pbi82NDB4NjQw&h=TJ3VTDWMePdGaa0AEhF8qQ&e=2145916800" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku t3.aimg.sk">» t3.aimg.sk/pokec/fotoalbum...
Ziadnu taku eru som nemal
ee, ked som sa dozvedela o niektroych kapelach ze su emo ,bola som soknuta akurat
zatial som nasla iba toto..
ale prešiel som si stoner hard rock etapou, kedy som príležitostne zmýšľal/cítil kadejako podobne.
a pamätám si tieto príležitosti ešte horšie, než veci z raného detstva, viem len toľko, že ma prikvačila smrť ( :~D )
» fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1...
a tak
len fotiek sa moc nezanechalo. táto je celkom príznačná ale;
ni, ja by som skôr rezal iných emákov ako seba
ale temné obdobie ako také hej a nehanbím sa za to, dokonca stále trocha pokračujem v jeho posolstve!
blizsie k emu som nikdy nemala
inak pri hľadaní mojich emo fotiek som našla priečinok čisto s tvojimi fotkami, čo si mi dávnejšie poslau, cítim sa ako creep #nohomo
a k téme nemala som emo obdobie, ja som nosila ofinu aj predtým jak to došlo do módy ale švetci mi hovorili že som emo, ale nebola som
ja som mala stále nejaký prapodivný zostrih ale nebolo to emo
» goo.gl/ByXvXw...
» goo.gl/dOxM5l...
» goo.gl/qf4SGM...
(snad tie linky pojdu)
mala som mierny hippies.
neviem nakoľko je toto emo no divné to nepochybne je
nechcela som to sem dávať...ale tak ok
Ale dievčatá sa mi páčili furt s ofinou viac než bez nej.. Neviem čom ale proste také pekňučké sú s ofinou No čo všímam tak sa taká ta ofina cez čelo už asi nenosí Snáď ešte príde také módne obdobie keď to zas bude IN a budú tak mať ofinky skoro všetky dievčatá :3
Ja som také éru nemal, mňa pohltil punk, ale vždy som bol sympatizant.
@mielikki máš tú našu emo foto? neviem ji nidkde násjť a ty si fotoalbumy mazala/alebotiichneukazuje
lenže my sme boli take brutcoreeternaldarkness emá .D a dosť sme sa pri tom bavili .D
ale to sú fejky pózy .D - v ruke žiletka ak by dakto nevedel .D
a ešte tutok tiež taka nasilne emovatálenprefotku
ale aj tak si pamätám, ako si mi vravela, že by som si mala nafarbiť vlasy na čierno, lebo mám modré oči, bola by zo mňa pravá gotička a tí majú čierne vlasy a modré oči!
mi prijde ako dokonalý
genetický klon
a
Cannot believe
» fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1...
When the wind blows your side bangs back, and you see everyone you hate, with both eyes
(a keď sa ti to bude zdať, spomeň si na Temnotku, ešte existuje
a to je asi najbližšie čo mám k emo
» scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/...
» fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1...
» scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/...
» scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/...
@mayben nie presne moj typ tam ale lubiva si bola :-S
Beliebe!
(to už nie som tak drsná )
Ale nikdy nič extravagantné či nožnicami si rezajúce zápestia a tak, ja som si čítal hral hry a bol šťastný
@lawey smejem sa.aa...
pamatáš sa, kedy sme sa zoznámili? sto rookov dozadu? To som mala 14 rokov, asi 150 kil, ofinu cez oci a citila som sa. škoda, že ja nemám žiadnu fotku, bo zo stareho nicku som všetky pomazala, z FB radšej tiež a univerzum našťastie zariadilo, aby sa všetky moje dokumenty z tých XY počítačov, čo som postriedala, nezachovali. ale rada by som vám prispela do zbierky, lebo to je fakt unikát
a komentar neskorejšie .D
» fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1...
@lawey išla ti tá ofina riadne!
a jasne, ze som mala, ale neviem najst poriadnu fotku!
ale pri tejto som si spomenula, ako som si myslela, ze ked mam na tricku napisane slovo rock v akomkolvek vyzname, tak budem hrozne drsna xDDDDDDDDDDDDD
alebo toto je tiez dost win
a tak no xDD
...potom ma to akosi prešlo..