@boolean no jebem ja na to 5 minut som opisoval svoje vcerajsie zazitky pod vplyvom troch kolies a ono mi to neodoslalo a este ty si mi sem supol prvy post
prezradím vám niečo ľudia..
ak idete písať niečo na birdz tak si najprv otvorte poznamkovy blok (win+R "notepad") potom si vaše dielo skopírujte... a vložte tesne potom ako dopíšete názov a odošlete ... ja nemožem za to že je birdz tak debilne urobený.. obmedzenie na pár riadkov a zvyšok musíš pisať do komentu..
@bestia999 mozno to boli len halucinacie ale vizeralo to decela realne. Kamarat co mi kedysi hovoril ze vidi duchov (ja som mu to neveril) mi hovoril ze vidi aj vseliake energie pranu(cchi) aury a podobne a ja som to vcera videl tiez, vsade sa to hmyrilo v priestore a potom nadomnou som videl nieco ako roj musiek rychlo sa to vlnilo a ked som sa na to lepsie zadival tak to neboli musky malo to zlatu farbu a neviem co to bolo. Ale je kludne mozne ze to boli len halucinacie ja som materialista ale zaroven nevylucujem ze mozu existovat aj zalezitosti ktore nasa dnesna veda este nepreskumala a preto ich povazujeme za nezmysel.
Nevylučujem to, že si videl niečo nezvyčajné. Hovorím len to že po chcemickom koktaili sa tomu nediv. Narušil si si chemickú rovnováhu. proste to len odsudzujem.
Aury sa dajú vidiť aj bez toho tak ako duchovia. Stačí sa správne pozerať. Ja tiež žijem s niekolkými duchymi v byte a viem vidieť farbu aury, niekedy i cítiť emócie dávno uskutočnených skutočností.
A da sa to nejako naucit aj bez chemie @bestia999 ?. Ja viem ze kolace su chemicke svinstvo ale neni mi po nich na druhy den tak zle ako po alkohole a hlavne po nich nerobim blbosti a mam nad sebou vacsiu kontrolu ako ked sa opijem. A ja si to nedavam nejak casto len tak cca raz za mesiac.
@azizi tak toto som mal aj ja pri zaspavani velakrat to som aj zabudol. Vlastne na kolaci si clovek pripada tak trochu ako vo sne ale je hore a inak taketo podobne zvukove halucinacie zvyknu byt aj na kolaci ale iba pri velkych davkach.
@xxar3s Každý to vie, otázka je či to skutočne chce. Nestačí otvoriť oči, ale i myseľ a srdce, a nie je to vždy príjemné.
Prečo potrebuješ opiáty? Uvoľníš sa pri tom? Nevieš sa inak uvoľniť?
Neber to tak, že chcem do teba rýpať, len ma to skutočne zaujíma. Zaujímajú tvoje odpovede!
@bestia999 opiaty? kolace = extaza - MDMA je to kombinacia stimulantu a slabeho psychedelika a sposobuje to stav podobny zamilovanosti akurat silnejsi, clovek je z toho empaticky komunikativny a potlacuje to agresivitu a sposobuje zmenen stavy vedomia. Preco si davam extazu? Lebo je to zaujimava latka nema tolko minusov ako alkohol a ine drogy, neni az tak navykova. A po alkohole mam na druhy den zlu naladu. Po extaze som len trochu unaveny.
Ospravedlňujem sa, ale ja tak nazývam množinu látok, do ktorej spadá i 3,4-metylendioxy-N-metylamfetamín.
Zaujímavé látky sú i Dietylamid kyseliny lysergovej, etylester benzoylekgonínu, ................. No zaujímavé len z hladiska pôsobenia na mozog. A ak chceš ,, drogy,, s menšími mínusmi skús cukor, čokoládu,..........
Prečo je potrebné používať v tvojom živote drogy?? A dokonca každý mesiac?
@xxar3s Iné spôsoby ,,zresetovania,, nie sú?
Užívanie drôg s rozumom. Úsmevná veta. Orientujúc sa v histórií, môžem povedať že toto si myslelo veľa ľudí.
Uvedené látky boli len príkladom.
pre tých čo užívajú tie pre nich "životadárne látky"
užívajte, resetujte, "liečte sa".....
jedného dňa zistíte, že ste "prázdne nádoby", bez ducha, lásky a váš život bol márny...
to skutočne šťastie ste odkopli a prijali ste ducha zla...
je to vaša slobodná vôľa a tu Boh rešpektuje...
mala soom dokonca po trave, ale bolo to skor desive, zdalo sa mi, ze clovek, s ktorym som, sa rozplakal...tak som sa aj ja rozplakala, nemohla som mu uverit, ze neplace, chytala som mu tvar, potom som sla na wcko a ked som sa vratila, sa mi zdalo, ze to je moj byvaly (bola trochu tma), mega divne to bolo, moj mozog tomu na jednej strane nemohol uverit, na druhej strane vyzeral fakt tak realne...a este som videla, ze mal oblecene nejake fialove tricko s ciernymi hviezdickami (jj, wtf a to az pozobudeni som sa teda presvedcila, ze bola tiez hlupost
Pri vysokej horucke si raz pamatam ze som videl nejake kktiny ako decko no a pri chlaste je casto tazko povedat ci je vsetko co si clovek zapamata realita
Nemal.
Myslim si ale ze halucinacie nie su len veci co neexistuju, ale realne energie, ktore ale clovek za normalnych okolnosti nepozna.
Dalsi zmysel, ako vnimame svet zrakom, zvuk sluchom, tak toto je zase nieco nove,
Vlastne si myslim ze halucinacie same o sebe neexistuju.
Jj, po niekolkych stilnoxoch som sa prechadzala po meste a videla som ludi ktori tam naozaj neboli a mizli a zjavovali sa mi pred ocami bolo to dost divne.
A raz som mala epi. zachvat a videla som ako mi okolo noh presiel cierny labrador, pytala som sa fraja co je to za psa a on mi povedal ze tam ziaden pes nie je
triezva mam iba sluchove halucinacie idk take ze sepot a buchanie a rozpravanie, to mam fuurt, ale take tie vizualne nie moc, iba tiene a smuhy, ale to asi kazdy nie pod vplyvom kokos smrt ega najvacsi mysticky zazitok
ja som mala take haluze ked som bola mensie decko ked som bola chora a mala som horucky a musela som brat vela liekov. a lezala som v posteli a boli vtedy pri mne aj moje sestry a pocula som ako po sebe strasne kricali a videla som ich ako lezu po stene ako pavuky (wtf) asi mi jebalo z tych liekov
Na drogach alebo po a na birdzi su sami fetaci alebo satanisti,alebo obcas nejaki pobozni s komentarmi siriacimi dobro
Inak citala som celkom zaujimavy clanok o lsd kde bolo pisane ze na lsd clovek nevidi len bludy,ale ze vidi aj to co vazne existuje,len jeho mozog tomu nevenuje pozornost ked v tele lsd nie je,akoby mal mozog filter ktory zabranuje vidiet bezne tieto veci,pretoxe keby nemal,nebolo by mozne sa sustredit na vsetky tie veci naokolo,keby sme ich tolko videli. A vo sa tyka snivania, to je pre mna tema s velkym otaznikom,pretoze snivam kazdu noc, a uz od mala mam strasne zvlastne sny. To je asi achilovka pre mna,to podvedomie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@3
ak idete písať niečo na birdz tak si najprv otvorte poznamkovy blok (win+R "notepad") potom si vaše dielo skopírujte... a vložte tesne potom ako dopíšete názov a odošlete ... ja nemožem za to že je birdz tak debilne urobený.. obmedzenie na pár riadkov a zvyšok musíš pisať do komentu..
Aury sa dajú vidiť aj bez toho tak ako duchovia. Stačí sa správne pozerať. Ja tiež žijem s niekolkými duchymi v byte a viem vidieť farbu aury, niekedy i cítiť emócie dávno uskutočnených skutočností.
Prečo potrebuješ opiáty? Uvoľníš sa pri tom? Nevieš sa inak uvoľniť?
Neber to tak, že chcem do teba rýpať, len ma to skutočne zaujíma. Zaujímajú tvoje odpovede!
Zaujímavé látky sú i Dietylamid kyseliny lysergovej, etylester benzoylekgonínu, ................. No zaujímavé len z hladiska pôsobenia na mozog. A ak chceš ,, drogy,, s menšími mínusmi skús cukor, čokoládu,..........
Prečo je potrebné používať v tvojom živote drogy?? A dokonca každý mesiac?
A extaza ak ju clovek uziva s rozumom ma menej minusov ako alkohol.
Zaujimave iste su ale pred LSDckom mam repsekt lebo je prilis silne a kokain som uz skual ale mne ciste stimulanty nic nedavaju
Užívanie drôg s rozumom. Úsmevná veta. Orientujúc sa v histórií, môžem povedať že toto si myslelo veľa ľudí.
Uvedené látky boli len príkladom.
užívajte, resetujte, "liečte sa".....
jedného dňa zistíte, že ste "prázdne nádoby", bez ducha, lásky a váš život bol márny...
to skutočne šťastie ste odkopli a prijali ste ducha zla...
je to vaša slobodná vôľa a tu Boh rešpektuje...
čo ste zasiali to budete aj žať...
Myslim si ale ze halucinacie nie su len veci co neexistuju, ale realne energie, ktore ale clovek za normalnych okolnosti nepozna.
Dalsi zmysel, ako vnimame svet zrakom, zvuk sluchom, tak toto je zase nieco nove,
Vlastne si myslim ze halucinacie same o sebe neexistuju.
A raz som mala epi. zachvat a videla som ako mi okolo noh presiel cierny labrador, pytala som sa fraja co je to za psa a on mi povedal ze tam ziaden pes nie je
Inak citala som celkom zaujimavy clanok o lsd kde bolo pisane ze na lsd clovek nevidi len bludy,ale ze vidi aj to co vazne existuje,len jeho mozog tomu nevenuje pozornost ked v tele lsd nie je,akoby mal mozog filter ktory zabranuje vidiet bezne tieto veci,pretoxe keby nemal,nebolo by mozne sa sustredit na vsetky tie veci naokolo,keby sme ich tolko videli. A vo sa tyka snivania, to je pre mna tema s velkym otaznikom,pretoze snivam kazdu noc, a uz od mala mam strasne zvlastne sny. To je asi achilovka pre mna,to podvedomie