No takze, vcera, ked sme sa s priatelom milovali sa nam stala taka osemetnost a to, ze ked ho zo mna vyberal, kondom sa zosmykol a ostal vo mne, ale nie hlboko... som si takmer ista, ze vsetko zostalo kondome, no predsa len mam iste obavy..
Nahoda je blbec, ale nemyslim si, ze by sa mohlo nieco stat. Ja som sa milovaval spriatelkou bez gumy a ona ani nebrala tabletky. A za rok a pol sa nic nestalo... klop klop
fu, to ja by som na to urcite nervy nemala.ja uz som minuly mesiac tuzobne ocakavala kedy to dostanem, aj ked na stres nebol dovodm ale ako vravis nahoda je blbec..ja som uz v podstate bola na polceste k doktorovi, aby mi predpisal tabletky, akurat ze som ochorela a vysluzila som si akurat tak silne antibiotika na tri mesiace, cize HAK je momentalne pre mna passe..
akú uvedomelú radu ti môže poskytnúť niekto na birdzáckom fóre? povieme ti tu že nie, že sa nič nestalo a potom za mesiac zistíš že si v tom. lebo motyka vystrelila.
a aby si nehovorila, že neviem o čom hovorím, tak mne sa stala veľmi podobná vec a vôbec som neriešila či by som escapelle mala zobrať, alebo nie. proste sme hneď nabehli do lekárne a kúpili ju, lebo ja by som stresy určite nechcela zažívať. chvalabohu neboli skoro žiadne vedľajšie účinky, len som bola trochu viac ospalá a menej mi chutilo jesť, ale inak pohoda.
bud vsaď na stastie alebo utekaj po escapelle.. ale nerucim ti za dosledky..dokaze to riadne rozhadzat cyklus..
ale nemyslim si ze by si otehotnela..a mozno ze si neplodna co ty vies..
a ak sa vam zosmykol kondom tak ho kontrolujte..je zname ze kondomy sa robia na konske ciciny a staci aby ho mal niekto o milimeter tenší a uz sa zosuva.. radsej by si mala rozmyslat nad inymi moznostami antikoncepcie..
no nic, dame zajtra debat,ale vidim to asi predsa len na tu tabletku.. dlabat na to, dako prezijem aj tie vedlajsie ucinky, aspon budem mat pokojny spanok
@Quixinka moja ja som to uz brala viac krat( cim sa nechcem chvalit) a jediny vedlajsi ucinok bol ze som mala o 5 dni skor menstruaciu! kym nevyskusas tak nerob zaveri! a ja by som na tvojom mieste brala uz davno! a vies o tom ze to sa berie do 72hodin?
a ved ja som len potrebovala asi pocut, ze hej chod, nerozmyslaj!! no co by som nemala jest za tri tyzdne, tak mi je to jedno...este sa mozem modlit, aby ju zajtra mali v pohotovostnej lekarni, lebo ak nie,tak neviem co.. este aj stuzku mam ach jo..dako zle nacasovane..
nerozumiem prečo robíte také hlúposti baby!viete si predstaviť čo to spraví s vaším telom???
podľa mňa je múdrejšie brať antikoncepciu a nemusíš stresovať, a ked nechceš brať tabletky existuje super nová antikoncepcia volá sa nuvaring,to si zasunieš ako tampon a máš cely mesiac a chráni ťa.
keby ste si precitali aj komenty vyssie, tak by ste zistili, ze momentalne mi je HAK na tri mesiace zbytocna, pretoze beriem silne antibiotika... a je mi jasne, ze je to zasah do organizmu,ale myslim, ze tehotenstvo by bol o dost vacsi heh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Nijak.
Zbytocna otazka. Ked chces byt ista, zober tabletku, co ti tam pomoze nas nazor.
akú uvedomelú radu ti môže poskytnúť niekto na birdzáckom fóre? povieme ti tu že nie, že sa nič nestalo a potom za mesiac zistíš že si v tom. lebo motyka vystrelila.
a aby si nehovorila, že neviem o čom hovorím, tak mne sa stala veľmi podobná vec a vôbec som neriešila či by som escapelle mala zobrať, alebo nie. proste sme hneď nabehli do lekárne a kúpili ju, lebo ja by som stresy určite nechcela zažívať. chvalabohu neboli skoro žiadne vedľajšie účinky, len som bola trochu viac ospalá a menej mi chutilo jesť, ale inak pohoda.
takže nepolemizuj a nakluš do lekárne!
bud vsaď na stastie alebo utekaj po escapelle.. ale nerucim ti za dosledky..dokaze to riadne rozhadzat cyklus..
ale nemyslim si ze by si otehotnela..a mozno ze si neplodna co ty vies..
a ak sa vam zosmykol kondom tak ho kontrolujte..je zname ze kondomy sa robia na konske ciciny a staci aby ho mal niekto o milimeter tenší a uz sa zosuva.. radsej by si mala rozmyslat nad inymi moznostami antikoncepcie..
......to je draha tabletka
podľa mňa je múdrejšie brať antikoncepciu a nemusíš stresovať, a ked nechceš brať tabletky existuje super nová antikoncepcia volá sa nuvaring,to si zasunieš ako tampon a máš cely mesiac a chráni ťa.
sex a všetko okolo toho je prirodzené, zato antikoncepcia má od prirodzenosti ďaleko a ešte narozdiel od kondómov Ti zasahuje do hormónov...
určite má radšej čakať a modliť sa, či áno, či nie, hej? HAK sem teraz nemiešaj, keď ju neberie, tak ju neberie.