Môj problém spočíva v tom že mi vypisuje niečo v tom zmysle že vnutorná pamäť telefonu sa znižuje...Keď mi niekto pošle smsku nechce mi ju ukázať ale napíše mi že ..Pamäť správ je plná, Správa sa nedá prijať"...vymazala som si už všetky konverzácie a stál
@denafilth Choď do Nastavenia - Aplikácie - Využitá pamäť ... Tam máš programy, vyber tie, ktoré zaberajú najviac pamäte, klikni na ten program a daj Vymazať údaje
aj ja som mala ten istý problém so správami a keď som mala plnú pamäť správ, tak furt mi chodila každú polhodinu SMS, že mám novú správu, ale že sa to nedá prijať (aj keď som žiadnu novú SMS nedostala).. a nakoniec som si vymazala väčšinu konverzácii a už je dobre
s tým má problém každý, kto má Ace, lebo všetky programy sa ukladajú na internú pamäť a zaberajú miesto..a zatiaľ ešte nikto z mojich známych, ktorí majú tento mobil, neprišli na to, ako to zmeniť..len fakt jedine vymeniť telefón..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Aký máš mobil?
vymazala som skoro všetko čo som mala v mobile, nechala som si len na pamäťovke
samsung galaxy ace
Dakujem ti velmi pekneeeee