Si kapitán veľkej vesmírnej lode. Vetšina potravín pestovaních na lodi bola otrávená látkou ktorá je toxická pri dlhodobom požívaní. A jej účinky sa prejavia do dvoch mesiacov. Do vypestovania ďalšej úrody sú minimálne tri mesiace. Dodávky netoxických pot
Zapalila by som si a potom by som v klude pojdedla tie toxické potraviny Sranda musí byť a ostatným by som to povedala, šak čo ich mám klamať ?? Neznášam klamstvá
Čo znamená pri dlhodobom užívaní? Tak po prvé človek umiera ak neje okolo mesiaca po dvadsiatich dnoch sa prejavujú halucinácie teda prvý prísun jedla by som zaviedol až po 18 dňoch do 75 dňa čo by malo spôsobiť že by nikto nebol chorý (57dní to nie je dva mesiace) a tých posledných 15dní by sa nejedlo zasa. Všetko by som určite povedal. Starý asi nad 55rokov by mohli jesť normálne, hladovkou by si oslabili imunitu natoľko že by zomreli takže tak, je tu šanca že aj deti pod 15 rokov by to asi nezvládli tiež. A ja by som určite jedol je to asi jediné logické riešnie.
Čo znamená dlhodobo užívanie sa pýtam v takom zmysle či sa telo zbaví tých látok napríklad po 10dňoch prestávky alebo vôbec sa nezbaví a po 60 dňoch nastane taká degenrácia buniek že nie je možné ich obnoviť alebo ako.
a po dvoch mesiacoch začnú umierať alebo im len začne byť zle?
každopádne by ale jedli všetci, len menej, aby sa do nich nedostalo toľko škodlivín, ale zas by sa prídely jedla neznížili natoľko, aby to oslabilo ich organizmus... a ja by som jedla tiež, samozrejme
Neslo by to bez strat na zivotoch. S tym by som sa vyrovnal hned od zaciatku. Rozdelil by som pridely nenakazeneho jedla rovnym dielom. V zasade dietatu na to, aby prezilo staci tolko ako dospelemu cloveku, moze mu to posrat rast, vyvoj , ale prezije. Toxicke jedlo by posadka mohla konzumovat na vlastne riziko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
nejedol by som. všetko by som povedal, nemám rád pretvárky a jednal by som s nimi ako so sebe rovnými
každopádne by ale jedli všetci, len menej, aby sa do nich nedostalo toľko škodlivín, ale zas by sa prídely jedla neznížili natoľko, aby to oslabilo ich organizmus... a ja by som jedla tiež, samozrejme
@mielikki To či im bude len zle ,alebo budú aj umierať záleží od koncentrácie látky v tele.
A dufal by som, ze ich umrie co najmenej.