Chlap ide von.. Nepovie pravdu kde bol ani dokedy bol.. . Vy máte istotu, že váš určite nepodviedol na 100%! .... tak prečo v tom aj tak klame a nemoze povedať narovinu? Vysvetlí niekto logiku? Nejaka potreba mať svoje malé tajomstvá alebo čo?
a čo si policajt? nemáme radi ked nás stále niekto komanduje a vždy musí vedieť čo robíme, kde a kedy. Nejde o to, že musíme mať tajnosti, ale každý sem-tam potrebuje čas len pre seba, bez toho, aby sa ho ktosi vypytoval na detaily. Podľa príspevku sa asi jedná o tvojho milého, tak ti dám radu - nebuď na neho až taká sekera
Občas som to aj ja robila, pri neškodných veciach. Nechcelo sa mi v tom rýpať tak som povedala buď stroho alebo som si vymyslela niečo neškodné. Ako vraví Billyjoe, chces mať svoj kľud a nie všetko rozoberať do detailov. To že ste partneri je fajn ale každý z vás má vlastný život (a to neznamená že sa neberie ohľad na vzťah).
su taki ludia co maju proste potrebu hovorit veci inak ako sa naozaj stali, urcite je to nejaka porucha, ale viac o tom neviem neviem nakolko caste je to u teba, moj ex to robil vkuse co sa tyka najviac nepodstatnych malickosti az po dost velke hnusne klamstva, preto je uz len ex
@loveillumination aano to je presne ono presne si to vystihla.. A ja už potom neviem či robím drámu z maličkostí že o nič nejde či sa nad tým pozastavovať... Lenže ako potom rozoznať kedy je to hlúposť a kedy vážnejšia vec.
Ah proste chlapi vždy povedzte ako to naozaj je bez toho "dokrášľovania" príbehu.
ja som síce dievča a chápem, že očakávaš skôr mužský pohľad, ale ja sama by som nebola niekomu schopná odpovedať kde som bola úplne zakaždým... ani by som v takom vzťahu nevydržala. Občas jednoducho potrebujem vypnúť, ísť s niekym niekam a nechať si to pre seba ako nevinný kúštik života, ktorý zdieľať nemusím...
@marjy77 uprimnost je pre mne zakladnym kamenom dospeleho fungujuceho vztahu a vobec sa to nemusi vylucovat s tym, ze kazdy ma nejake svoje tajomstva, o ktorych druhemu proste nepovie, aj ked su partneri.
narazam na to, co bolo napisane v popisku diskusie: ak zistim, ze mi chlap klame o tom kde bol a dokedy bol, je to pre mna "red flag" a s takym vztahom by som mala problem. ak nemam co skryvat a nerobim nic zle, preco by som sla partnerovi klamamat o tom ze som napr bola so spoluziakmi v krcme?
@marjy77 este mi napadlo: vidim to napriklad na tom, ze obbcas chodim von s mojim davnym ex. moj partner vie o tom, ze chodime von lebo je to proste nevinne kamaratske stretnutie. exova partnerka ale ked mu pcas toho vola, dozvie sa ze je vonku s nejakym "Jurajom" lebo keby vedela pravdu je velmi nahnevana. a podla mna je to o tom, ze nie je spravne klamat pre pokoj vo vztahu ale skor riesit to preco niekomu vadi ked sa partner stretava s ex a to nejak vyriesit. to je moja filozofia a podla toho moj vztah vyzera, to neznamena ze pozadujem aby sa kazdy iny vztah tym riadil
Podľa mňa riešiš blbosti, presne bol povedzme s nejakým kamošom na jedno pivo a pokec, a keby sa ma pýta hned niekto že kde si bol?! ... tak mu určite poviem, že nikde Len tak von a podobne. Čo ho do toho ...
nemas mat narodky alebo co? mozno siel kupit darcek a nechce ti pokazit prekvapko (a touto mojou reakciou sa prejavuje moja naivita DD )
ale tiez sa priklanam ze by ma zuzovalo keby chce furt partner vediet kde som co robim atd...
@ssnehulienka a čo napríklad že nu jednoducho niećo nechceš povedať, napr. kôli vlastnej hrdosti, alebo preto lebo by ho to ranilo? nie že by som ti neverila, len takéto veci nie je jednoduché dodržať
@marjy77 v prvom rade je dolezite rozlisovat medzi klamanim a niecim, co si nechas pre seba. ber do uvahy na co reagujem v tejto diskusii, na to ze sa clovek spyta kde a s kym si bol a druhy blatantne klame. ale aj co sa tyka nejak vyjadrovania nazoru a tak, aj to vacsinou plati. samozrejme netreba to dohanat do uplnych extremov, ale proste sme zvyknuti byt ku sebe uprimni, ked sa priatela opytam ako sa mu paci moj novy sveter tak sa mozem spolahnut na to ze ked povie ze sa mu paci, tak ze sa mu na mne ozaj paci, lebo minule mi povedal ked sa mu nepacil. chapes? prosto, nebudem sa tvarit, ze skutocne vzdy som mu vsetko co som mala na mysli povedala. napr, vadi mi ked nechava spinave utierky v kuchyni namiesto toho aby ich dal do kosa s pradloom, vie to ale proste niekedy ich tam aj tak necha, tak mu to nebudem hovorit 31. raz.
Presne tak ja úplne súhlasím.... Ak sa spýtam na niečo a odpovie klamstvo lebo že "preto aby si sa nehnevala" tak mi radsej povedz pravdu nech je akákoľvek a nebudem sa hnevat tolko ako ked ti prídem na tvoje klamstvo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ah proste chlapi vždy povedzte ako to naozaj je bez toho "dokrášľovania" príbehu.
a vlastne bez ohľadu na čistotu svedomia
Paradoxom je ..ze ten kto si je na 100 pro niecim isty..ten zaraz pociti opak
ale neviem, či to nebolo off topic, prepáč
narazam na to, co bolo napisane v popisku diskusie: ak zistim, ze mi chlap klame o tom kde bol a dokedy bol, je to pre mna "red flag" a s takym vztahom by som mala problem. ak nemam co skryvat a nerobim nic zle, preco by som sla partnerovi klamamat o tom ze som napr bola so spoluziakmi v krcme?
ale tiez sa priklanam ze by ma zuzovalo keby chce furt partner vediet kde som co robim atd...