@schizoofrenik položím ti otázočku, krásavec... prečo by mi malo jebať? ale poprosím rozumnú odpoveď na úrovni dospelého človeka a nie urážky a narážky
@camilla pravde do očí? a na čo mi je vedieť, či ludia kcú zomreť alebo nie? To je akože dôležité vedieť? Jednoducho žijeme a? Ak kcheš zomrieť ty, tvoja vec!
ale len tí ktorí si to zaslúžia... ja to nejdem súdiť pretože nemám záujem byť súdená, ale ... v tichosti si aj tak poviem že " ten si doslova koleduje o guľku do hlavu".
@camilla Myslím, že úplne zbytočné fórum. Ľudstvo ako také za to nemôže, mmôžu za to konkrétny ľudia. Za ozónové diery, topenie ľadovcov, globálne otepľovanie,kyslé dažde.....týmpádom, kapať by mali jednotlivo podľa menného zoznamu ( ak by vôbec kapať mali). Jelikož som ale zástancom teórie:,všetko je, ako má byť", niesom názoru že by sme mali ,,vykapať". A ako tu už myslím niekto spomenul, časoms a zničíme sami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
mala by si sa zobudiť
Prečo by mali?
Ak ano, tak preco nejdu vsetci zo skupiny "ano" prikladom?
dnes si každy robí čo chce lebo je demokracia a vraždí sa veselo a najhoršie v mene civilizácie, viď USA!
pride však čas a všetkému bude koniec, je len na nás kedy sa to stane:::..filip