keby sa vasa rodina a teda aj vy musela prestahovat z hocijakych moznych dovodoch...myslim niekde do zahranicia alebo aspon dost daleko od vasho rodneho kraja mali by ste s tym problem?? alebo by ste boli radi?chybal by vam vobec niekto?
Nemala by som problém... Absolútne žiadny, tu, kde som, ma nikto a nič nedrží... Rada by som ale zostala na SR... a keď niekam úplne mimo, tak by som to brala ako fasa, cool, novú skúsenosť, naučila sa jazyk a vychodila dobrú školu... a potom by som sa vrátila späť na SR... Idem ukecať našich...
jednoznačne ano!!!! ja by som mala problém aj keby sa mám presťahowať do wedlajšieho mesta! chýbali by mi wšetci moji priatelia - hlawne najlepšia kamarátka
ja som si uz zvykla tam kde som...a ja neberiem zmeny moc dobre..takze urcite nieee...vramci slovenska no to by som sa mozno prestahovala ale preplakala by som veeela noci nez by som si zvykla ...aa do zahranicia tak to asi urcite nie ..ale tak pokial mam tu kamosov tak nechcem ist nikam...bo by chybali
problemy nemavam, skor by mi chybali isti ludia.. v KE mam vpodstate celu rodinu a neviem si predstavit ziadnu negativnu vec ktora by stala aby som odtialto odisiel.. odidem sam ked dostudujem
ja by som s tym mozno mala mensie problemy ale zvyknut sa da na vsetko volakedy som byvala v BA a teraz na dedine co ani na mape neni Do skoly by som chodila do rovnakej ved internat a spoznala novych ludi tam kde by sme sa nastahovali, cize ma to aj vyhody
Máme doma neuveriteľné množstvá vecí...väčšinou neskutočné haraburdy, je nimi nepredstaviteľne zaprataný dom, čiže pri sťahovaní vecí by som sa asi obesila na telefónnej šnúre.
Okrem technickej stránky by mi sťahovanie vôbec neprekážalo, záleží samozrejme aj od toho, kam.
Ale ľudia by mi rozhodne nechýbali.
Mala som sa sťahovať do čiech a chodiť tam na strednú. nakoniec sme sa nestahovali a mne sa ulavilo. chybalo by mi tu vsetko, od rodiny, cez kamaratov, az po nas zapadakovsky dom ...
Sťahovala som sa niekoľko krát a predpokladám že sa ešte ďalších minimálne 5 krát sťahovať budem...nemám pocit že by to na mne zanechalo nejaké veľké následky skôr si viem nájsť poriadneho kamaráta a nie iba 40 priateľov
kazdy by s tym mal problem...ja ked som zil na slovensku tiez som picoval, a teraz tam nezijem a picujem 100x viac...doma je najlepsie jebat vylety jebat dovolenky..proste doma do krcmy partia natahat sa palenky atd
takze nejake strasne otrasi zo stahovanim by sa nediali...len teraz je to uz ine...nasla som si priatelov a tak... ale aj tak...prietelia boli aj budu...
sťahovala som sa z Košíc do Bratislavy nebyť toho že som chodila takmer každý víkend do Košíc tak asi spácham samovraždu tí ľudia boli úplne iní a bolo to ťažké nemám rada Bratislavu ani nie tak kvôli ľuďom na ktorých som si už zvykla, ale asi kvôli tej prírode cez zimu sa nedá ísť nikde ani sánkovať! ani žiadne zjazdovky tu nie sú proste záleží to od prostredia ale rozhodne by som sa už nechcela nikam sťahovať lebo potom je človek moc sám
kedysi som to nasim aj navrhla, ale zniesli moj anvrh pod ciernu zem podla mna by to bolo v pohode..ano priatelia su tu, ale verte keby ste zili kde ja..sturovo je fajn, ale chce to zmenu
Hm...sťahovala som sa iba raz a to mi stačilo ale keby nebolo na výber tak s tým asi nebudem mať broblém....Ale aj tak najlepšie by bolo keby sme sa presťahovali naspäť....!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
myslim ze take francuzsko by mi na dva roky urcite prospelo D
Okrem technickej stránky by mi sťahovanie vôbec neprekážalo, záleží samozrejme aj od toho, kam.
Ale ľudia by mi rozhodne nechýbali.
neviem, nieco ma tu k tym ludom viaze
toto mesto (B sa mi moc paci, som tu naucena zit a to hlavne,ze tu mam svoju lasku...