Denne zabiješ stovky kusov hmyzu /zašliapnutím/, zabíjaš stromy zbytočným jazdením na aute, zabíjaš sliepky, prasatá a kravy sadisticky držané v koncentračných táboroch smrti /veľkochov/, zabíjaš tony nie len chrobákov, ale vôbec hmyzu a rastlín tým, že konzumuješ rastlinné potraviny /postreky na poliach/... A zabiješ aj pár cvokov, ktorí sú šialení zo psieho štekotu a radšej odvisnú na konári, než by mali ten hnus púšťať do svojich uší.
ja nezabíjam skoro žiadny hmyz (teda...komár, osa, sršeň - nemám problém aj celé hniezdo vykynožiť....lebo to je pliaga)....ale napr. taký roháč je riadne ňuňu.........som mu minule dovolil po rukách chodiť....toho by som nedokázal zabiť....
Lienky a motyle su pre mna to iste ako iny hmyz, ani sa mi nezdaju az tak krajsie.. Motyle mi pridu aj celkom nechutne. Vacsinou to nezabijam len tak pre nic, za nic.. Ale keby som mala, nevidim rozdiel.
Inak tu sa ukazuje typická povrchnosť ľudí jedno ušetríme lebo je to krajšie ako druhé. pes, poťažne mačka je pomaly boh a iné zvery ľudia v pohode zabíjajú alebo nechávajú zabíjať
Musím sa priznať že áno! ale len keby som fakt musela, zabíjaniu akéhokoľvek hmyzu sa maximálne vyhýbam, aj keď ide o škodce. Ale lienku by som naschvál nezabila. Toho chrobáka len keby bol jedovatý a v sebaobrane, ale aj to sa mi veľa krát stalo a nebola so schopná mu nič spraviť zaujímavejšia otázka by bola skôr prečo sú ľudia schopní milovať psy a mačky viac ako ľudí a zároveň zabíjať kurčatá a prasiatka na mäso...
Nezabila by som lienku, ani žiadneho iného chrobáka ani nič podobné. Dokonca ani pavúka z ktorých mám fóbiu. Nieje dôvod ich zabíjať iba preto že sa mi nepáčia Asi tak
nerobí mi problém zabiť nič pokiaľ to nelieta (vtedy sa bojím, že mi to vletí do tváre alebo do vlasov) alebo sa to nechádza niekde, odkiaľ keď to nezabijem sa to môže ukryť a už by som to nenašla
ale možno by som ju vyhodila von, ale nezakladám si na tom, že by všetok hmyz musel žiť alebo čo
Nemáš psa? A čo nedovidíš po suseda? Už najbližší sused dokáže svojim hafkaním vo dne v noci priviesť do šialenstva každého, kto rozumie psej reči. Ja som musel kvôli tomu predať dom - 9 psov do 50m od domu. Revali ako pripečení. I v noci - každá mačka im prišla vhod. Debili slovenskí!
Neuveríš. Ak to chceš pochopiť, skús nocovať v nejakej slovenskej dedine, blafkania od horného konca po dolný je všade dosť. A keď ti to ešte stále nebude dochádzať, choď spať do psieho útulku. Myslím to ako priateľskú radu, aby si pochopil, o čom hovoria psy. Keď budeš ráno vstávať do práce či do školy, vtedy ti to dôjde do dôsledkov.
Nezabijem niečo, čo mi neškodí. Ak sa mi chrobáky rozmnožia v skrinke, podpísali si rozsudok smrti. Ak ide chrobák len okolo a moju izbu použije ako prestupnú stanicu, rada ho odprevadím na nejakú rastlinku alebo k oknu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale kym proste mi to nenaraza do stien/do mna/do svetla a je to hlucne/rusi ma to, tak to neriesim.
ale vo vseobecni tiez zamerne nezabijam
Ale @5 je podnet na úvahu...
Všetko mi to príde dosť hnusné, minule som sa rozrevala,keď mi nočný motýľ neviem akým zázrakom pristál na ruke
ale raz som priľahol lienku a našiel som ju rozobratu na plachte, keby to bola nejaká čierna háveď, tak by mi bolo asi rovnako
ale možno by som ju vyhodila von, ale nezakladám si na tom, že by všetok hmyz musel žiť alebo čo
Nemáš psa? A čo nedovidíš po suseda? Už najbližší sused dokáže svojim hafkaním vo dne v noci priviesť do šialenstva každého, kto rozumie psej reči. Ja som musel kvôli tomu predať dom - 9 psov do 50m od domu. Revali ako pripečení. I v noci - každá mačka im prišla vhod. Debili slovenskí!
Neuveríš. Ak to chceš pochopiť, skús nocovať v nejakej slovenskej dedine, blafkania od horného konca po dolný je všade dosť. A keď ti to ešte stále nebude dochádzať, choď spať do psieho útulku. Myslím to ako priateľskú radu, aby si pochopil, o čom hovoria psy. Keď budeš ráno vstávať do práce či do školy, vtedy ti to dôjde do dôsledkov.